FANDOM


(finpudsning)
 
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:4663344-python.jpg|thumb|400px|En mæt og veltilfreds sno som lige har ædt [[Claus Hjort-Frederiksen|<s>Claus</s> ''en hjort'']].]]
+
[[Fil:4663344-python.jpg|thumb|400px|En mæt og veltilfreds snog, som lige har ædt [[Claus Hjort-Frederiksen|<s>Claus</s> ''en fed hjort'']].<ref>[[Ønsketænkning]]</ref>]]<br />
   
'''Slager''' er en dyreart som kan findes i [[Australien]], [[Brasilien]], [[Afrika]], [[Rusland]] og [[Danmark]] samt i de fleste [[mænd]]s [[bukser]].
+
'''Slanger''' er en [[dyr]]eart, som kan findes i [[Australien]], [[Brasilien]], [[Afrika]], [[Rusland]], [[Irland]], [[Stillehavet]],<ref>[[Hav]]e''slanger'' er i [[familie]] med ''kraiter'' og [[lever]] i [[de]] [[stor]]e [[verden]]s[[have]]r</ref> [[Belgien]] og [[Danmark]] samt i de fleste [[mænd]]s [[bukser]].
   
Slanger kan skifte ''[[ham]]'', hvilket gør dem til et fabeldyr.
+
''Slanger'' kan skifte ''[[ham]]'', hvilket gør dem til [[fabeldyr]].<ref>Dvs. [[dyr]] [[so]]m ''ikke'' [[lever]] i [[Virkeligheden]], fx [[næbdyr]] og [[drager]]</ref>
   
==Slanger i litteraturen og fantasien==
+
==Slanger i [[litteratur]]en og [[fantasi]]en==
Slager er tit brugt i [[religion]]er som værende den møgirriterende lille unge der vil være med i [[alt]]. For eksempel i [[historie]]n om [[Adam og Eva]] hvor den også vil bide i det klamme ormædte [[æble]], som vil sende den ud i tretusinde års pinsel og [[mavepine]] og [[hjernevask]].
+
''Slanger'' er [[tit]] brugt i [[religion]]er i rollen som den [[mø]]girriter[[ende]] [[lille]] [[unge]], der vil være med i [[alt]]. For eksempel i [[historie]]n om [[Adam og Eva]], hvor den også vil [[bi]]de i det [[klam]]me [[orm]]ædte [[æble]],<ref>Nogle kilder mener, at der var [[tal]]e om enten en [[kiwi]] eller en ''kvæde''</ref> som vil sende den [[ud]] i [[tre]][[tusind]]e [[år]]s [[pi]]nsel og [[mavepine]] og [[hjernevask]] og [[hæmorider]].
   
I litteraturen og malerier er slanger symbolet på al [[ondskab]] og [[gift]]. Derfor har man valgt at anvende en slange som logo i [[Lægens Bord]].
+
I [[litteratur]]en og [[maleri]]er er ''slanger'' [[symbol]]et[[al]] [[ondskab]]<ref>[[Ny]]ere forskning har [[vis]]t, at ''slanger'' rent faktisk er [[ret]] [[ond]]skabs[[fuld]]e, [[in]]t[[rig]][[an]]te og [[Matematik|beregnende]]</ref> og [[gift]]. Derfor har [[man]] valgt at anvende en ''slange'' som [[Logik|logo]] i [[Lægens Bord]].
  +
  +
==Krybende noter==
  +
<references>
   
 
[[Kategori:Dyr]][[Kategori:Truende dyrearter]]
 
[[Kategori:Dyr]][[Kategori:Truende dyrearter]]

Nuværende version fra apr 16. 2014, 13:04

4663344-python

En mæt og veltilfreds snog, som lige har ædt Claus en fed hjort.[1]


Slanger er en dyreart, som kan findes i Australien, Brasilien, Afrika, Rusland, Irland, Stillehavet,[2] Belgien og Danmark samt i de fleste mænds bukser.

Slanger kan skifte ham, hvilket gør dem til fabeldyr.[3]

Slanger i litteraturen og fantasienredigér

Slanger er tit brugt i religioner i rollen som den møgirriterende lille unge, der vil være med i alt. For eksempel i historien om Adam og Eva, hvor den også vil bide i det klamme ormædte æble,[4] som vil sende den ud i tretusinde års pinsel og mavepine og hjernevask og hæmorider.

I litteraturen og malerier er slanger symboletal ondskab[5] og gift. Derfor har man valgt at anvende en slange som logo i Lægens Bord.

Krybende noterredigér

  1. Ønsketænkning
  2. Haveslanger er i familie med kraiter og lever i de store verdenshaver
  3. Dvs. dyr som ikke lever i Virkeligheden, fx næbdyr og drager
  4. Nogle kilder mener, at der var tale om enten en kiwi eller en kvæde
  5. Nyere forskning har vist, at slanger rent faktisk er ret ondskabsfulde, intrigante og beregnende
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.