FANDOM


"La bête qui rêve de l'homme et a tellement rêvé en courir des rêves de cent mille ans et plus. Les rêves de ce moindre dieu malin pâlissent et sont nus et étrangers à l'abattage de tout son clan et de ses parents et les détourner de leur maison. Un dieu insatiable dont aucun cède ne pouvait apaiser ni aucune mesure de sang"

~ Napoleon om de blodige slag ved Borodino og Austerlitz


Slagter

Herover ses et interiør fra et hyggeligt hjemmeslagteri, og øverst til venstre ses en af fordelene ved stordrift

En slagter er et menneske, som godt kan lide at slå dyr ihjel,[1] tappe blodet af dem, tage deres indvolde ud og skære deres kroppe i små stykker. Når slagteren er færdig med denne del af arbejdet, sælger han som regel udskæringer af de døde dyr fra sin slagterbutik, så folk i nabolaget har noget at afholde ædegilder med.

Slagter - hvordan?redigér

Gode slagtere begynder allerede som små børn at dissekere insekter og smage dem. Senere kan drengene blive lystfiskere og dræbe fisk og andre dyr på våde biotoper, mens pigerne muntrer sig med at pille lemmer arme og ben af deres Barbiedukker.[2] Teenagere i landdistrikter har som regel ganske let ved at fortsætte slagteriet, og mange raske drenge supplerer med at tage jagttegn, når de fylder 16. I byerne er det lidt vanskeligere, og storbyernes unge må klare sig med akvariefisk,baggårdskatte og diverse kæledyr, når der skal slagtes igennem.

Kødforgiftningredigér

I særlige tilfælde kan kød være giftigt, enten fordi nogen har hældt gift på det, eller også fordi nogle onde bakterier har spist af kødet og skidt gift ud i stedet. Endelig kan der være tale om ko-galskab (Creutzfeldt-Jacobs-syndrom), der forvandler offerets hjernemasse til flødeskum, hvilket er dokumenteret i en fakta-note herunder.[3]

Se også redigér

Slagtede fodnoterredigér

 1. Hvis man har den samme tilbøjelighed, men rettet mod andre mennesker, er man enten læge eller en seriemorder
 2. af samme grund er det oftest drenge, som bliver slagtere
 3. Fakta

  Slagtere er de totale overmennesker, da de har en umættelig trang til at sælge gammelt kød fra hvirveldyr såsom køer, grise, strudse, myreslugere og tapirer mm. Du kan kende en slagter på disse kendetegn • De går med overtræksbukser. • De går med waders, ofte med Peter Plys, afbilledet i udskæringer (mørbrad, skank, kølle mv.). • De går med forklæde, også gerne med Peter Plys. • De har ofte en tatovering med Peter Plys.

  • Slagterne har generelt mange ting med Peter Plys og udskæringer af Dalai Lama, da de ofte ser sig selv som bjørne.
  • Forskere har fundet ud af, at slagterne er i familie med halal-slagtning, da de tit er set i gyder med kødhakkere osv. Ofte fremstiller slagtere flæsk eller pølser.

  Historie

  Den første slagter opstod ved et uheld, da en hulemand skar en dinosaurer over i 301 stykker med en flintesten og proppede den i hans kødhakker, lavet af sten og afføring. Og ja, det er svært at tro, men kødhakkerne stammer fra stenalderen. Dengang blev den mest brugt til at skille sig af med gamle koner, men derefter blev skilsmissen opfundet. Hvis du kigger tilbage i historien, med alle de døde kvinder, vil du finde ud af, at mange af disse ofre stammer tilbage fra den første slagter: Thomas Helmig

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.