"Dér har jeg aldrig været."

~ Oscar Wilde om Redens Befolkning


"Jeg har ikke råd!"

~ Dovne Robert om ovenstående


Slaget på Reden var et relativt voldeligt opgør mellem de dansk-fødte flisefrøkener og de udenlandsk fødte, og ofte indsmuglede ditto. Det fandt sted på Reden, værestedet for Vesterbros damer, som navnet også antyder.


Optakt[redigér | redigér wikikode]

I mange år[1] herskede et simpelt system på Vesterbro i København: En lang række fredelige borgere af hankøn, gik ind i Danmarks Rød Lygte Distrikt, fandt sig en tilstrækkelig frastødende skøge, og gav hende 80% af ugelønnen i bytte for intim berøring af kønsdelene. Skøgerne brugte så pengene på narko, mad med narko og en nats hvile på en beskidt madras i en narkorede.

Efter nogle år fandt suspekte typer på at formidle sexferier for unge piger fra andre dele af verden, og vores hjemlige narkoludere fik pludselig skarp konkurrence[2].

Slaget[redigér | redigér wikikode]

Selve slaget forløb i tre faser[3], og indvolverede på sit højdepunkt 38 danske skøger, 27 udenlandske, 12 alfonser og 168 repræsentanter fra Københavns Kommune.

Ingen vandt.

Resultat[redigér | redigér wikikode]

Bizart nok døde ingen under selve slaget, men 14 Faldt for Danmark da de døde af en overdosis få dage senere. De udenlandske piger blev senere overført til tvangsbordeller i Frankrig, Spanien og i Tilst, hvortil skoleudflugter stadig forekommer[4]


Referencer[redigér | redigér wikikode]

<references>

  1. øjenvidner siger 500+
  2. Fordi de nye var under 56 og lækre
  3. Starten, Gang i Den, Slutningen
  4. Kun til Tilst, Danmarks Hovedstad
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.