Linje 10: Linje 10:
   
 
== Optakt ==
 
== Optakt ==
I mange år<ref>øjenvidner siger 500+</ref> herskede et simpelt system på Vesterbro i [[København|København]]: En lang række [[Psykopat|fredelige borgere]] af hankøn gik ind i Danmarks Rød Lygte Distrikt, fandt sig en tilstrækkelig frastødende skøge, og gav hende 80% af ugelønnen i bytte for [[Sex|intim berøring af kønsdelene]]. Skøgerne brugte så pengene på [[Narko|narko]], [[Narko|mad med narko]] og en nats hvile på en beskidt madras i en narkorede.
+
I mange år<ref>øjenvidner siger 500+</ref> herskede et simpelt system på Vesterbro i [[København|København]]: En lang række [[Psykopat|fredelige borgere]] af hankøn, gik ind i Danmarks ''Rød Lygte Distrikt'', fandt sig en tilstrækkelig frastødende skøge, og gav hende 80% af ugelønnen i bytte for [[Sex|intim berøring af kønsdelene]]. Skøgerne brugte så pengene på [[Narko|narko]], [[Narko|mad med narko]] og en nats hvile på en beskidt madras i en narkorede.
   
Efter nogle år fandt [[Kriminalitet|suspekte]] typer på at formidle sexferier for unge piger fra andre dele af verden, og vores hjemlige norkoludere fik pludselig skarp konkurrence<ref>Fordi de nye var under 56 og lækre</ref>.
+
Efter nogle år fandt [[Kriminalitet|suspekte]] typer på at formidle sexferier for unge piger fra andre dele af verden, og vores hjemlige narkoludere fik pludselig skarp konkurrence<ref>Fordi de nye var under 56 og lækre</ref>.
   
 
== Slaget ==
 
== Slaget ==

Versionen fra 28. jan 2014, 15:05


"Dér har jeg aldrig været."

~ Oscar Wilde om Redens Befolkning


"Jeg har ikke råd!"

~ Dovne Robert om ovenstående


Slaget på Reden var et relativt voldeligt opgør mellem de dansk-fødte flisefrøkener og de udenlandsk fødte, og ofte indsmuglede ditto. Det fandt sted på Reden, værestedet for Vesterbros damer, som navnet også antyder.


Optakt

I mange år[1] herskede et simpelt system på Vesterbro i København: En lang række fredelige borgere af hankøn, gik ind i Danmarks Rød Lygte Distrikt, fandt sig en tilstrækkelig frastødende skøge, og gav hende 80% af ugelønnen i bytte for intim berøring af kønsdelene. Skøgerne brugte så pengene på narko, mad med narko og en nats hvile på en beskidt madras i en narkorede.

Efter nogle år fandt suspekte typer på at formidle sexferier for unge piger fra andre dele af verden, og vores hjemlige narkoludere fik pludselig skarp konkurrence[2].

Slaget

Selve slaget forløb tre faser[3], og indvolverede på sit højdepunkt 38 danske skøger, 27 udenlandske, 12 alfonser og 168 repræsentanter fra Københavns Kommune.

Ingen vandt.

Resultat

Bizart nok døde ingen under selve slaget, men 14 Faldt for Danmark da de døde af en overdosis få dage senere. De udenlandske piger blev senere overført til tvangsbordeller i Frankrig, Spanien og i Tilst, hvortil skoleudflugter stadig forekommer[4]


Referencer

<references>

  1. øjenvidner siger 500+
  2. Fordi de nye var under 56 og lækre
  3. Starten, Gang i Den, Slutningen
  4. Kun til Tilst, Danmarks Hovedstad
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.