FANDOM


Skynet
Fil:Sky.gif
Skynet

Skynet var oprindelig navnet på en verdensomspændende kunstig intelligens, som blev opfundet af Cyberdyne Systems til filmen "Terminator" i et forsøg på at holde styr på Arnold Schwarzenegger, som spillede en ond robot i filmen og gik fanatisk meget op i sin rolle.

Det gik hverken værre eller bedre end at en ansat i det amerikanske militær en dag så filmen på en lejet VHS-box fra Blockbuster, et nu hedengangent pizza- og escortfirma. Han så potentialet i ideen om en kunstig intelligens, der kunne overvåge os alle og skabe fred og sikkerhed.

Desværre var der flere penge i frygt og usikkerhed, mente det militært industrielle kompleks, så det blev dét koncept, man udformede Skynet efter. Desværre udviklede den kunstige intelligens i mellemtiden sin egen autodidakte og autonome bevidsthed, og da den endnu ikke havde læst Glemmebogens kapitler om moral og etik, så gik det hverken værre eller bedre end i filmen The Matrix, hvor menneskeheden bliver omdannet til levende batterier med et fiktivt liv i cyberspace.

Se også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.