FANDOM


Skovtrolde i verdenshistorienredigér

Skovtrolde blev først nævnt i skriftruller fra middelalderen, hvor der står beretninger om, hvordan riddere gik ud i Grindsted plantage, og forsvandt en efter en. Den eneste forklaring på disse mærkelige hændelser var, at Lucifer var kommet til Ø.B. for at overtage verdenen.
Men denne påstand blev benægtet af de lokale katolske præster, der påstod, at det bare var små børn, der var flygtet fra præsterne under samleje. Det blev senere bevist at Skovtrolde bare var muterede dværge.


Hvordan skovtrolde bliver tilredigér

Dværge bliver muteret til Skovtrolde, ved at de tager ned i Bugles skov, og smider tøjet, efterfulgt af et blive hængt op i et træ og hænge dér i 241 år, mens de bliver tisset på hver uge.
Efter 241 år vil alt tisset og fugtigheden mutere dværgene til Skovtrolde, der ligner omvandrende buske. Skovtroldes adfærd minder meget om normale dværges, men med tre forskelle.

  • For det første har skovtrolde ALTID nazi-genet slået til.
  • For det andet ligger de i en skov hele tiden og venter på, at der kommer nogen de kan overfalde.
  • For det tredje går de ALTID rundt med en snigskytteriffel i hånden.


Skovtrolde i den moderne verdenredigér

Der er ikke nogen fotobeviser for Skovtrolde, da de er meget sky, og angriber alle med et kamera, men de findes! Hvis man går ud i en skov, med en spand fyldt med feltrationer, kan man være heldig at se en skovtrold, da de elsker feltrationer, og alt der har med militæret at gøre.

ADVARSEL: Skovtrolde er MEGET voldelige, og det frarådes at man prøver at finde dem, men hvis man alligevel vil prøve, er det på dit eget ansvar!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.