Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Skjern er Danmarks egentlige røvhul (ikke til at forveksle med Ringkøbing da dette er et falsk udsagn) da det ligger placeret mellem Lem og Tarm.

Personlighedstyper

Skjerns befolkningstype er en kombination af alkoholmisbrugere, rockere og flaskesamlere. De eneste anstændige mennesker befinder sig på HTX, som er placeret ved siden af institutioner for mentalt udfordrede teenagere. HTX adskiller sig så meget fra resten af den neanderthaler-lignende, at eleverne frarådes at begive sig udenfor skolens område. Rygning foregår derfor på skolebyens fortov, hvor de intelligente elever kan få sig et billigt grin over de knap så færdigudviklede elever fra eksempelvis STS (Sindssygt terroriserede spassere).

Kultur

Kulturelt er Skjern ikke eksisterende. Holger Danske er dog blevet købt af en lokal tosse, som et desperat forsøg på at iscenesætte Skjern som dansk by. Forsøget slog dog fejl idet at skulpturen blot forestiller en normal langskægget alkoholiker med vikingehjelm.

Dagplejer

Det eneste fritidscenter i Skjern er "Crazy Daisy". Stedet fungerer som en losseplads hvor piger fra 8-15 års alderen bliver lukket ind for at købe alkoholiserede drikke med euforiserende stoffer til bytte for et beløb mellem 5 og 12.000 danske kroner.

Politik

Ingas pølsevogn er Skjerns enorme politiske organisation hvor sultne hipsters kan bytte deres informationer om den omfattende hashhandel der hver dag foregår i Skjern (oftest folk på scootere, da biler er bandlyst) til bytte for frosne langelænder pølser. Inga selv, er en fuldskægget, kedeldragtsbeklædt alkoholiker som har taget form som et flodheste-lignende væsen. Det er i 1846, dokumenteret at al indkomst i Skjern forekommer på baggrund af Ingas pølsevogn og de gangsterlignende operationer hun specialiserer sig i.

Det Skjernisiske køkken

Gastronomisk befinder Skjern sig på Grønland. Maden er inspireret af det kurdiske køkken, hvor en blanding af indbagte frosne rejer og ubagt pizzadej konstant er at finde på menukortet. Skjern er officielt Danmarks mindst spisende by, hvilket er helt åbenlyst eftersom al indtagelse foregår gennem sprøjter og hashfiltre.