Spademanns…

Redigerer

Skjern

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
Skjern er [[Danmark]]s egentlige [[røv]]hul (ikke til at forveksle med Ringkøbing da dette er et falsk udsagn) da det ligger placeret mellem Lem og Tarm.
+
Skjern er Danmarks egentlige røvhul (ikke til at forveksle med Ringkøbing da dette er et falsk udsagn) da det ligger placeret mellem Lem og Tarm.
   
 
'''Personlighedstyper'''
 
'''Personlighedstyper'''
   
Skjerns befolkningstype er en kombination af [[alkohol]]misbrugere, rockere og flaskesamlere. De eneste anstændige mennesker befinder sig på HTX, som er placeret ved siden af institutioner for [[Din egen klasse|mentalt udfordrede teenagere]]. HTX adskiller sig så meget fra resten af den neanderthaler-lignende, at eleverne frarådes at begive sig udenfor skolens område. Rygning foregår derfor på [[skole]]byens fortov, hvor de intelligente elever kan få sig et billigt grin over de knap så færdigudviklede elever fra eksempelvis STS (Sindssygt terroriserede spassere).
+
Skjerns befolkningstype er en kombination af alkoholmisbrugere, rockere og flaskesamlere. De eneste anstændige mennesker befinder sig på HTX, som er placeret ved siden af institutioner for mentalt udfordrede teenagere. HTX adskiller sig så meget fra resten af den neanderthaler-lignende, at eleverne frarådes at begive sig udenfor skolens område. Rygning foregår derfor på skolebyens fortov, hvor de intelligente elever kan få sig et billigt grin over de knap så færdigudviklede elever fra eksempelvis STS (Sindssygt terroriserede spassere).
   
 
'''Kultur'''
 
'''Kultur'''
   
[[Kultur]]elt er Skjern [[ikke]] eksisterende. [[Holger Danske]] er dog blevet købt af en lokal tosse, som et desperat forsøg på at iscenesætte Skjern som [[dansk]] by. Forsøget slog dog fejl idet at skulpturen blot forestiller en normal langskægget alkoholiker med [[viking]]ehjelm.
+
Kulturelt er Skjern ikke eksisterende. Holger Danske er dog blevet købt af en lokal tosse, som et desperat forsøg på at iscenesætte Skjern som dansk by. Forsøget slog dog fejl idet at skulpturen blot forestiller en normal langskægget alkoholiker med vikingehjelm.
   
 
'''Dagplejer'''
 
'''Dagplejer'''
Linje 15: Linje 15:
 
'''Politik'''
 
'''Politik'''
   
Ingas [[pølse]]vogn er Skjerns enorme politiske organisation hvor sultne [[hipster]]s kan bytte deres informationer om den omfattende hashhandel der hver dag foregår i Skjern (oftest folk på scootere, da biler er bandlyst) til bytte for frosne langelænder pølser. Inga selv, er en fuldskægget, kedeldragtsbeklædt alkoholiker som har taget form som et flodheste-lignende væsen. Det er i 1846, dokumenteret at al indkomst i Skjern forekommer på baggrund af Ingas pølsevogn og de gangsterlignende operationer hun specialiserer sig i.
+
Ingas pølsevogn er Skjerns enorme politiske organisation hvor sultne hipsters kan bytte deres informationer om den omfattende hashhandel der hver dag foregår i Skjern (oftest folk på scootere, da biler er bandlyst) til bytte for frosne langelænder pølser. Inga selv, er en fuldskægget, kedeldragtsbeklædt alkoholiker som har taget form som et flodheste-lignende væsen. Det er i 1846, dokumenteret at al indkomst i Skjern forekommer på baggrund af Ingas pølsevogn og de gangsterlignende operationer hun specialiserer sig i.
   
 
'''Det Skjernisiske køkken'''
 
'''Det Skjernisiske køkken'''
   
Gastronomisk befinder Skjern sig på [[Grønland]]. Maden er inspireret af det kurdiske køkken, hvor en blanding af indbagte frosne rejer og ubagt [[pizza]]dej konstant er at finde på menukortet. Skjern er officielt Danmarks mindst spisende by, hvilket er helt åbenlyst eftersom al indtagelse foregår gennem sprøjter og [[hash]]filtre.
+
Gastronomisk befinder Skjern sig på Grønland. Maden er inspireret af det kurdiske køkken, hvor en blanding af indbagte frosne rejer og ubagt pizzadej konstant er at finde på menukortet. Skjern er officielt Danmarks mindst spisende by, hvilket er helt åbenlyst eftersom al indtagelse foregår gennem sprøjter og hashfiltre.
   
 
[[Kategori:Byer]][[Kategori:Steder]]
 
[[Kategori:Byer]][[Kategori:Steder]]
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop