Spademanns…

Redigerer

Skjalm Hvide

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 4: Linje 4:
 
== Skjalm Hvide Hotel ==
 
== Skjalm Hvide Hotel ==
   
Nogenlunde samtidig med at Skjalm Hvide byggede [[Jørlunde Kirke]] - en af [[Danmark]]s ældste - byggede han et Skjalm Hvide Hotel i samme by fordi han godt kunne lide at hænge ud med [[Erik Ejegod]] og sønnike [[Knud Lavard]], som på det tidspunkt residerede i [[Slangerup]]. Da ham og Erik ikke ønskede at befolkningen skulle se at de var til hor og vellevned valgte de den lille by Jørlunde ca. én kilometer ud af landevejen mod Roskilde.
+
Nogenlunde samtidig med at Skjalm Hvide byggede [[Jørlunde Kirke]] - en af [[Danmark]]s ældste - byggede han et Skjalm Hvide Hotel i samme by fordi han godt kunne lide at hænge ud med [[Erik Ejegod]] og sønnike [[Knud Lavard]], som på det tidspunkt residerede i [[Slangerup]]. Da ham og Erik ikke ønskede at befolkningen skulle se at de var til hor og vellevned valgte de den lille by Jørlunde ca. én kilometer.
   
Hotellet har gennem årene bevaret sit koncept så nu tager man glædeligt imod en masse mennesker fra [[Frederikssund]] & omegn, der ønsker at [[utro|bolle skævt]] uden at vække [[skandale]] og som gerne vil have morgenmad på sengen.
+
Hotellet har gennem årene bevaret sit koncept så nu tager man glædeligt imod en masse mennesker fra Frederikssund & omegn, der ønsker at bolle skævt uden at vække skandale og som gerne vil have morgenmad på sengen.
   
   
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop