"Skinke is love, skinke is life"

~ skinkelover69 om skinke, Guds gave til denne jord


"Jeg kan faktisk ikke lide skinke"

~ En eller anden nederen gut om skinke, han tydeligvis ikke fortjener


Skinke (tysk: Schinke, engelsk: Ham) er en grødet masse, fremstillet af kæbesnitte og fedtafpuds (også kaldet mad), der kan koges, speges, røges, brændes, skides, rides, kneppes, steges, smøres, vendes, og skæres (især i tern!) bliver solgt illegat i ostegade i sær til dem, som laver pizza på hjørnet af gaden.

Normalt fremstilles skinke af en gris, som man slagter, skærer i skiver, sylter, braisserer, ondulerer, røger, lufttørrer og puler (såfremt der er en sprække i skinken). Hvis skinken stadig er levende, kan den blive behageligt overrasket og udstøde indtil flere skrig. Dette fænomen kaldes en skrigende skinke.

Skrigende skinker[redigér | redigér wikikode]


De mere alternative forklaringer på skinkens opståen (alle misvisende)[redigér | redigér wikikode]

Skinke blev opfundet af Noah, a.k.a skinke-"manden". "Han" levede i Polen, men flyttede senere til Hamyard i København, en forstad til England.


Måden "han" opfandt skinke på, var ved at kaste et griseben (med flæsk på) i munden på sin forhenværende "ven" Svedtlana. Resten af grisen blev aldrig fundet. Svedtlanas mund ætsedes af den forfærdelige grimme smag, og hun flygtede derfor langt væk, i håbet om at få en bedre tilværelse, efter den traumatisende oplevelse.
I dag er skinke et af de farligste våben i verden, og er mere udbredt end ...øhm ...tja ... Jaka Bov?

Senere i historien har man skinket skinker i skinkevis. Skinkerne siges at være nogle af de bedste skinkede skinker i historien, og deres lige findes nok aldrig. Sådan er det tit med skinkede skinker, de er fantastiske og ikke til at hamle op med.

Derudover er skinke også det værste bandeord, der findes i Danmark, eftersom det er en sammentrækning af alle bandeord, man kan komme i tanker om. Fænomenet er opfundet i den lille udkantsby Klitmøller, (også kaldet Cold Hawaii) da en skoleelev havde brug for et nyt udtryk at kalde de dumme tyskere, så skinke var et oplagt valg. Senere blev der fundet skriftruller tilbage fra antikken, hvor Jesus angiveligt skulle have sagt til sine 12 disciple; "Luk skinken mens den er varm." Det er højst troværdigt at Guds søn sagde disse ord, fordi det har en dybere betydning end som så.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.