Spademanns Leksikon

Cillit Bang-manden viser sin helt nye blindtarm.

En skildpadde er en lille ukendt frugt, der gror på det ellers så velkendte mangotræ. Skildpaddernes bananformede skræl er en udsøgt delikatesse i de fleste lande, dog ikke på Jupiters tredje måne, Gandalf the Grey, hvor man kan få op til 37 års fængsel for at spise frugten. Det siges også, at hvis man banker 4 gange på en skildpadde, kommer Amin Jensen frem fra sin hule i underverdenen, og begynder at høste små æg fra babyslanger, i den sydligste del af det Nord-vestlige Jylland, og som alle mennesker jo ved: får du en finger op i røven, så får du tyndskid.


Skildpaddens evolution[]

Som barn var skildpadden en fugleart, men udviklede sig så senere til en langt mere intelligent art, nemlig frugten. Men ikke så snart efter udviklingen, oprandt den skæbnesvrange dag, da kejser Rødhætte vendte tilbage for at tage Amin Jensens sjæl, og som vi alle ved, var Amin Jensen jo en vital energiressource for mangotræet. Senere den dag uddøde skildpadden, for så at vise sig igen mange århundrede senere i Danmark, hvor de fik en præsident-suite i Legoland. Skildpadderne levede derefter lige indtil jorden gik under den 10. september 2008.


Skildpadder som kæledyr?[]

Mange mennesker, især Dig, mener at skildpadder også kan bruges som kæledyr. Men for at få sin skildpadde til at føle sig elsket og tryg, behøver man en meget unik række egenskaber, som intet menneske på jorden besidder. Desuden er skildpadden jo også en frugt, og ærlig talt, hvem i alverden gider ha’ en frugt som kæledyr, når enhver jo udmærket ved at frugter kun er egnet til at blive stegt i Cillit Bang-mandens nyligt installerede blindtarm.