Linje 1: Linje 1:
Skat er et udtryk der dækker alle former for ''ufrivillig afgivelse af tid eller materielle værdier''. Ordet bruges som oftest før et spørgsmål og ordet indikere at svaret er forudbestemt og du blot skal repetere det. Hvis f.eks. at din kæreste - hvis du har sådan en, hvilket du nok ikke har når du bruger din tid på sådan et åndsvagt sted som dette - hvis f.eks. at din kæreste siger "Skat, synes du ikke snart vi skal til Grækenland igen?" så spørger hun jo umiddelbart om du synes at I snart bør drage til det solrige land igen, men fordi at der siges skat som indledning til spørgsmålet, så betyder det at '''ja''' er det eneste gyldige svar på spørgsmålet. Den tid og de penge som skal bruges på sådan en udflugt kalder man for skat.
+
'''Skat''' er et udtryk der dækker alle former for ''ufrivillig afgivelse af [[tid]] eller materielle værdier''. Ordet bruges som oftest før et [[spørgsmål]] og ordet indikere at svaret er forudbestemt og du blot skal repetere det. Hvis f.eks. at din kæreste - hvis du har sådan en, hvilket du nok ikke har når du bruger din tid på sådan et åndsvagt sted som dette - hvis f.eks. at din kæreste siger "Skat, synes du ikke snart vi skal til [[Grækenland]] igen?" så spørger hun jo umiddelbart om du synes at I snart bør drage til det solrige land igen, men fordi at der siges skat som indledning til spørgsmålet, så betyder det at '''ja''' er det eneste gyldige svar på spørgsmålet. Den tid og de penge som skal bruges på sådan en udflugt kalder man for skat.

Versionen fra 27. aug 2006, 16:09

Skat er et udtryk der dækker alle former for ufrivillig afgivelse af tid eller materielle værdier. Ordet bruges som oftest før et spørgsmål og ordet indikere at svaret er forudbestemt og du blot skal repetere det. Hvis f.eks. at din kæreste - hvis du har sådan en, hvilket du nok ikke har når du bruger din tid på sådan et åndsvagt sted som dette - hvis f.eks. at din kæreste siger "Skat, synes du ikke snart vi skal til Grækenland igen?" så spørger hun jo umiddelbart om du synes at I snart bør drage til det solrige land igen, men fordi at der siges skat som indledning til spørgsmålet, så betyder det at ja er det eneste gyldige svar på spørgsmålet. Den tid og de penge som skal bruges på sådan en udflugt kalder man for skat.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.