FANDOM


I lighed med den danske Marguerit-rute findes ligeledes en Skarntyde-rute hvor man bliver ført igennem de samspilsramte pletter på det danske kort. Nogle af seværdighederne er historiske og minder om slemme ar i den danske selvbevidsthed hvor andre stadig suger røv og minder om slemme ar i den danske selvbevidsthed.

Markante steder på ruten redigér

Skarntyderuten

Dette er det endelige tegn på at man er på gale veje

Pusherstreet

Skarntyderuten et sted hvor man hurtigt blev skæv hvis man ikke nedsatte farten. I øvrigt kan man se på skiltet at prisstoppet gælder endnu. Stadig en halvtredser for et gram galar.


Hovedstadsområdet[1] redigér

Pusher Street (København) redigér

Der er jo ikke meget tilbage derude på Christiania, men navnet var så folkeligt indarbejdet i at det var at finde i Kraks kort over København. Man har efter sigende bevaret en enkelt bod fra de glade dage.

Skelbækgade redigér

30px-Cquote1 svg Måske venter kærligheden lige om næste gadehjørne? 30px-Cquote2 svg
Joan Ørting

Her findes de rigtige forhærdede narkoludere, som nok er til at forhandle en god pris med hvis de holder hænderne tæt samlet og ind til kroppen [2]. En 50'er for et hurtigt blow på bagsædet er vel realistisk.

Herfra er det hurtigt videre til..

Halmtorvet redigér

Ikke uden grund er Flæsketorvet og Kødbyen placeret her.

Her kæmper antallet at rullede joints med antallet af rullede svenskere. Kunderne kommer og går i en lind strøm. Men kvalitet er ikke gratis, så der ryger let en hund eller to.

H. C. Ørstedsparken redigér

Parken er et yndet udflugtsmål for den hellige vaseline-sekt og rundt omkring i parken afspiller kassettebåndoptagere Bronski Beatog Erasure med et hårdt pulsende kontinuerligt piloteringstempo. Problemet er alle de hjemløse som går og forstyrrer de pæne mennesker med et tåbeligt blad som hedder "Skudt Forbi"

Sandholm

Dette er en af de eneste tilladte film i Sandholmlejren

Sandholmlejren redigér

Her sidder en masse uudnyttet arbejdskraft som hver dag går nogle riiiigtige laaaaange ture i skydeterrænet omkring Sjælsmark Kaserne. Når de ikke laver noget ser de DVD med Matador og Soldaterkammerater.

Frederiksborg Slot redigér

Her er der samlet nogle dødsyge billeder af alle vores krige med svenskerne, tyskerne og vist nok også englænderne. Alle som har modtaget Elefantordenen har et emaljeret vaskefad op hængt op i Slotskirken. Ude i den smukke barokhave har man en vagt placeret for at folk ikke skal komme at hugge stiklinger til deres egen parcelhushave (De kommer nok om natten i stedet for)

Ølstykke redigér

Hvis noget er rigtig kedeligt er det som Ølstykke i November[3] siger en kendt sang. Prøv at tage til Ølstykke en hvilken som helst anden måned og du vil ikke kunne se nogen forskel. Kedeligt det er det og det hjælper ikke at byen starter med øl, der skal meget stærkere sager til.

Sjælland og Øerne redigér

Tølløse redigér

Dødsyg stationsby som opfostrer schizofrene kylliger som ikke ved om de er i Mexico eller Italien. I et forsøg på at peppe byen op har man oprettet en musikefterskole, hvor unge mennesker lærer at spille Lounge.

Byer der ender på -løse redigér

Stenløse, Tølløse, Benløse, Ganløse, Vanløse er alle med på ruten

Herlufsholm redigér

Der hvor ham den smarte fra handelsskolen kunne have gået i gymnasiet, men nej. Hvis man når at gå i 3G her, holder der ved dimissionen store sorte biler udenfor, og kører folk direkte til deres kontor i statsadministrationen, uden at eleverne behøver at runde uni eller andre karriereforkortende opholdssteder.

Fløng redigér

Bilerne holder i kø for at komme til Fløng. Ingen har endnu fundet ud af om det er kirken eller svømmehallen der trækker, men køerne er mindst om søndagen.

Fyn redigér

Voldsmose redigér

Vollsmose

Prinsesse Marys rute gennem Voldsmose er identisk med Skarntyde-ruten:
1. Uddannelsessekretariatet. Prinsessen ønsker at få et gaffeltruckkort
2. H.C. Andersen Skolen. Her skal prinsessen efter en gang gule ærter med flæsk prøve nogle af deres senge.
3.Aktivitetshuset Freja. Prinsessen kan bare godt lide steder der hedder Freja
4. Familien Jhulman. Prinsessen skriver sammen på Facebook med familien
5.IQUN - Iranske Quinder Uden Nederdel. Prinsessen er også til bukser.
6. Silk Road. Voldsmose pendant til Pusher Street hvor prinsessen har lovet symbolsk at købe 2 g. marrokaner som hun vil donere til Børnecancerfonden
7. Voldsmose Kirke. Her vil hun gå til fredagsbøn iklædt tørklæde.

Voldsmose (tidl. Vollsmose) er et sted som notorisk tiltrækker subsistenser forsørget af staten og kommunerne - så meget at også Prinsesse Mary overvejer at flytte derud sammen med Christian og Isabella for at styrke hendes ghetto-image.

Snave redigér

Snave er en lille by i nærheden af Faaborg, hvor den eneste redning væk fra sumpen er at have en Sonofon-mobiltelefon eller ved at at suge septik-tanke for sommerhusejere.

Lundeborg redigér

En lille ubetydelig fiskerby som blev gjort kendt af Bager-Ove.

Ringe redigér

Endelig en by, der vil være ved det.


Jylland redigér

Jylland har nogle uendelige lange byer med huse omkring en landevej. Hvis de er heldig er der en jernbaneoverskæring der klimter lidt og siger: Gå over toget, der kommer ikke spor.

Tønder redigér

Byen som alle idag kender fordi Poul Schlüter er født her og en mand og hans kone lod deres mindre-årige unge prostituere til resten af byens lolita-hungrende mænd. Pigen blev også bildt ind at hvis gjorde som mor og far sagde fik hun et kørekort når hun blev 18. Inden da havde hun fomentlig tjent til kørekort og 15 Rolls'er.

Rodbüll redigér

Byen hvor man kan vinke over til sin genbo og råbe "hejsa" og han svarer "Tschüβ"

Tvind redigér

Vi vidste det godt - formand Amdi levede endnu og han var en skurk, som fik lærerne på hans skoler til at betale deres løn tilbage eller købe medarbejder-aktier i de gode foretagender "Den flyvske højskole", "Det unødvendige seminarium" og Tvind Jeg-skal-komme-efter-dig-skole. Det eneste han skulle have holdt fast i af alt det han udrettede var det mølle-koncept han skabte som skulle have vokset til en en kapitalistisk serieproduktion. Se det havde været visionært.

Motorvejsbro

Nørresundby er også et sted hvor der altid er gang i den.

Det mørke Jylland redigér

...er den daglige betegnelse for de byer hvor Indre Mission stadig har fat i majoriteten af indbyggerne i byen.....

30px-Cquote1 svg
Sover du stadig med hænderne over dynen? Du må altså godt...det er din helt private ejendom...Nej, ikke så hurtig her i starten. Du har jo kun brugt den til at tisse med
30px-Cquote2 svg
Teksten til det officielle afjyllandiseringsprogram specielt henvendt til thyboer


Læsø redigér

Her har man fundet ud af at tage havvandet, koge det og sælge det som "ægte Læsø Snydesalt" til dobbelt pris.


Bjerringbro redigér

Bjerringbro er et sort hul på linie med en østtysk by. Hver dag når Grundfos lukker og alle de fromme arbejdere har søgt tilflugt i deres hus ligger gaderne øde hen. Kun i weekenderne kan deres herrehåndboldhold løfte kulturniveauet en smule.

30px-Cquote1 svg
Der er næppe noget der swinger
Som Bjerringbro by night
Hele hovedgaden emmer
Af landmænd fit for fight...
30px-Cquote2 svg
C.V. Jørgensen i Det si'r sig selv om Bjerringbro


Fodnoter redigér

  1. Denne del af ruten bør ikke gennemføres uden behørigt iførelse af skudsikker vest og i følge med B.S. Christiansen
  2. Forklaring til Spademanns Ungdomsleksikon(Featuren?!) Når søde piger ikke har fået sne i mange dage så begynder de at ryste og lægen vil ikke hjælpe dem. Hvis man gerne vil bolle med en massagebriks kunne man jo bare gøre det i stedet.
  3. "...Og nogle gang', er sex med dig som Ølstykke i november", Carsten Lykke/ibens
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.