FANDOM


m (Pyha -så er der links og kategori)
Linje 25: Linje 25:
   
 
[[Kategori:Samfund]]
 
[[Kategori:Samfund]]
  +
  +
[[en:Scandinavia]]
  +
[[ja:北欧語]]
  +
[[pt:Escandinávia]]
  +
[[sv:Skandinavien]]
  +
[[tr:İskandinavya]]

Versionen fra jul 24. 2010, 04:24

For ca. 50.000 år siden tog nogle jægere fra Hamburg-egnen på jagt- og druktur op nordpå. de blev så spritstive at de glemte at tage hjem igen, og sådan blev Jylland beboet. Ca. samtidig drog en flok vestbaltiske jægere op gennem det nutidige Karelen, og bosatte sig i det der idag hedder Sverige, Norge & Finland. Disse hjerneblæste festaber var dermed de første beboere i det vi idag kender som Skandinavien.

Og deres efterkommere bar faklen videre. Sjældent har en befolkningsgruppe spredt så meget frygt og ravage i Europa som skandinaverne. De er frygtede, fordi de skyr ingen midler for at få deres vilje. Især svenskerne og danskerne er slemme til at bryde Géneve-konventionens torturparagraf om musik som torturmiddel. Siden tidernes morgen har disse to lande spyet forfærdelig musik ud til plage, svie og smerte for resten af Europa. I flæng kan nævnes Herreys, Roxette, Toybox, DJ Alligator, Ace of Base, Razz, Smalltalk, og listen fortsætter.

Skandinavernes storhedstid var mellem 763 og 1066, i skandinavien kendt som Vikingetiden, i resten af verden som "The Dark Ages". The title says it all. I denne periode fik de skandinaviske vikingers handlinger britiske hooligans til at ligne et drengekor på skovtur. De plyndrede, voldtog, og smadrede i en sådan grad at selv Attila ville have bedt dem styre sig.

Efter vikingetiden begyndte nedturen for skandinaverne. Deres politiske magt dalede. Deres handelsimperium falmede. De sloges indbyrdes. Men i al hemmelighed var der familier rundt om i skandinavien der sendte deres sønner og døtre til udlandet for at blive gift med de landes kønne sønner og døtre, og på den måde forbedre det skandinaviske udseende-gen. Planen virkede over alt forventning, for eksempel drænedes England for genet der får piger til at se godt ud. Dette skulle i det sen-20. århundrede blive et af skandinaviens største aktiver. At pigerne i Skandinavien for langt størstedelen er pisselækre. Selv i amerikaneres øjne.

I 1950'erne opstod en ny, stor, fælleseuropæisk organisation. En organisation der skulle både samle og splitte folk. en organisation der skulle bringe underholdning i mange år fremover. Eurovision Melodi Grand Prix. Og de uhyggeligt snarrådige skandinaver så chancen for et nyt verdensherredømme.

Og i 1974 gav planen jackpot. Svenskernes hemmelige våbenprojekt, ABBA vandt konkurrencen, og begyndte mere end 20 års skandinavisk terrorvælde på radiostationerne, der endnu ikke er slut.


Selve Skandinavien

Skandinavien består af 3 ting. marker, skov og vand. og så lidt sand og byer og lidt bjerge hist og her. Skandinaverne holder af at stå på ski, skyde dyr, drikke sig stive og diskutere politik. og måske lidt hygge med konen/kæresten/elskeren/elskerinden/manden ind imellem. Men mest af alt elsker de deres hunde, deres tv, og deres kaffe.

Skandinaverne er meget regelfaste mennesker, og vil ikke engang slå et søm i hvis det er overenskomststridigt. Danskerne opfandt begrebet ombudsmand.

Svenskerne og nordmændene er kendt for hhv. deres blondiner og deres brunetter.
Køkkenet skal man dog ikke begive sig ud i. Nordmændenes nationalret er et stykke vådt pap med rejesalat de kalder en "Lompe", medens svenskerne holder sig til rådne sild på dåse, kaldet "surströmning". - Og ja - de åbner rent faktisk dåserne!

Til gengæld er svenskernes blondiner bare out of this world. Se bare Victoria Silvstedt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.