FANDOM


Jeg troede at stilmanualen var kulet efter at de regelrette regelryttere havde indstillet skydningen. Jeg vil godt prøve at pudse det op jeg har, som var ment som diskussionsoplæg, og så lige skrive et par ord om hvordan den er tænkt anvendt.

--Frode Fenis 23. nov 2007 kl. 21:12 (UTC)

Jeg kunne godt tænke mig at lave en lignende side om virkemidler dvs. brug af billeder, wiki, skabeloner, selvcensureret tekst, boks-tekst osv. f.eks. hader jeg selv gode billeder, der ikke er gjort større end de 200px som er grænsen i upload-scriptet.

--Frode Fenis 23. nov 2007 kl. 21:35 (UTC)

YEAH!

Sådan en om teknikken ville ikke värde så tosset, hvad med noget i stil med:


Ugly iben   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Velkommen!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen en bruger der glemte at signere velkomsten


Og undskyld billede, men spademanns havde ikke lige det rigtige!!!

--Kiksen de kaldte Daimi 23. nov 2007 kl. 21:45 (UTC)

Undskyld, men er projektet ikke ved at vokse til en størrelse som nærmest skal tjene til at bekræfte de junta-lignende tilstande her. En lille velkomst er en god velkomst. Og hvad laver Ib Hjejle i velkomsten? det er vel også lidtr voldsomt at pladre folks diskussionsside til med noget der fylder over en halv side!!

--Frode Fenis 23. nov 2007 kl. 22:10 (UTC)

jamen, jeg har lært det af wikipedia, dem der de kloge...

--Kiksen de kaldte Daimi 23. nov 2007 kl. 22:35 (UTC)

Og hvordan ved du det?! Har nogensinde været tvunget fladt ned på gulvet i en faktabutik, af en flok muskatnøddesælgere, der var bevæbnet med bøger af Kim Fupz Aakeson, og som ikke havde noget at miste, udover deres hvidløgssuppe kogt på spættet sæl?!!! ...Øhmmm jeg mener, at visdom er en meget subjektiv sag.--Det onde U 23. nov 2007 kl. 23:00 (UTC)

jojo, men som jeg engang læste i en bog:

"drupa-arterne er små, livlige, farvede arter og i familie med konkylierne"

så det kunne faktisk godt være at vi skulle have forskellige welcomster!!!

--Kiksen de kaldte Daimi 23. nov 2007 kl. 23:09 (UTC)

Så husk i det mindste, at ingen af landets gadekære er sikre, så længe at Johannes Møllehave cyborgerne løber rundt og hærger dem med deres meget onde øjnestråler!--Det onde U 23. nov 2007 kl. 23:18 (UTC)

For meget info?redigér

Er den nuværende velkomst ikke lige lovlig lang i det? Kunne man korte den lidt ned og så linke til en side med flere oplysninger? Måske udvide skribent-forsiden også linke til den i stedet? --Jesse H. Z. 24. nov 2007 kl. 04:59 (UTC)


Den venlige velkomst redigér

Nu får alle mulighed for at se samtlige afsnit af Benni og Hånnimåsen samt et glimrende indtryk af klientellet her.--Frode Fenis 25. maj 2008, 15:39 (UTC)

Denne velkomst er pænere og mere overskuelig. Tommelen op herfra. --Helgj60 26. maj 2008, 19:21 (UTC)

OG Christian Tafdrup synger hej med dig selv!

--Daimi 26. maj 2008, 20:18 (UTC)

Jeg kan se det klip om og om igen. Det er simpelthen bare så meget 70'er. Så må vi håbe at vi skræmmer 13-årige piger væk med dette maskuline indslag.--Frode Fenis 27. maj 2008, 16:53 (UTC)

Vi må også lave en "du er ikke velkommen her-skabelon" med farvel med mig selv (lavede de ikke også det???).

Og så en masse links til gode sider man nu kan bruge når man iklke må være på Spademanns, f.eks. Dramatica, tv2 blog, travian og google...

--Daimi 27. maj 2008, 17:01 (UTC)

Det er jo ikke i overensstemmelse med hele den nye "Hej med dig"-stil. Nu du er her Daimi, hvad skal vi gøre med Tina Røgind (med en stemme som en tretten-årigs og en krop som en 25-årigs - alle mænds drøm). Nu har hun været i samtlige magasinprogrammer der kan opdrives. Er der ikke dømt medieluder på højeste niveau? --Frode Fenis 27. maj 2008, 17:07 (UTC)

Jo, men hun er nok ikke en der bliver hængende for evigt... Næe, Morten Spiegelhauer, dét ved man hvad er!

Men hun ser godt nok ung ud!

Vi har nu også værre medieludere, som Per Larsen!

Men hvad du kunne gøre ved hende, det ved jeg ikke... Måske bare en artikel baseret på et billede af MSN-chat og så få det til (på en eller anden måde) at ligne at det er hendes skyld at marinesoldaten og ham fra Rejseholdet blev forført til det!

Ligesom med Rudy! Det er et komplot et hele! IP ville aldrig gøre sådan noget!!!


--Daimi 27. maj 2008, 17:18 (UTC)

Jeg vidste , jeg kunne stole på din kvindelige intuitet. I øvrigt hvis der skulle være en farvelskabelon skal det da være med farvelsangen fra Amigo - med trillingerne!!--Frode Fenis 27. maj 2008, 17:23 (UTC)

Gud ja!!! Og alle brugere skal uploade deres helt egen introduktionssang!

--Daimi 27. maj 2008, 17:35 (UTC)

Dødt video-link redigér

YouTube har udslettet vores fine lille velkomst video.--Det onde U 28. maj 2008, 15:56 (UTC)

Jeg skal se hvad jeg kan gøre. Jeg insisterer på at det skal være den intro så vi skræmmer små tretten-årige piger væk fra vores chat-site.--Frode Fenis 28. maj 2008, 16:02 (UTC)

Så skulle den være der. Alle Gustne Gensyn var fjernet på YouTube. Jeg tror ikke at Tv2 ville kendes ved den serie. --Frode Fenis 28. maj 2008, 16:21 (UTC)

Er i gang med at sælge vores (mit) smukke design til Uncyclopedia redigér

Overskriften siger sådan det hele. Uncyclopedias velkomst er så ussel at selv den brasilianske var bedre. Så jeg har selvfølgelig foreslået vores eget autoritetsfulde design foreløbig på min egen diskussionside.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. november 2009 15:05 (CET)

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/User_talk:Frode_Fenis

Hvad gør vi - Hej med dig videoen behøver en afløser! redigér

Før vi bliver rent til grin, er der nogen som har et godt forslag til velkomstvideo i stedet for "Hej med dig" fra Gustne Gensyn. Den må gerne signalere samme venlige gæstfri attitude og have klare humoristiske undertroner som den foregående video.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
18. september 2010 22:05 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.