Jeg ved ikke Kurtadam om man bare kan ændre skrifttypen på en af de ældre skabeloner, bare fordi man selv synes skrifttypen er pænere. Ellers lav selv en ny citatskabelon. Beklager!--Frode Fenis 2. sep 2008, 20:07 (UTC)

Kære Frode. Jeg var lige ved at lave et lille forsøg og havde tænkt mig at annullere, da jeg ikke kan annullere en oprettelse. Men jeg nåede så aldrig at teste det, men fattede ikke at der ikke var nogen ændringer. Har lige installeret Googles nye browser og der så citaterne sjove ud. --kurtadam 2. sep 2008, 20:14 (UTC)
Det morsomme var at den genererede Arial og ikke Georgia hvis det var det, som var meningen. Jeg har med tiden lært at elske de der kodeskriftsbogstaver og man må hellere lave nogle flere citatskabeloner. Man risikerer jo at ødelægge andres design med den væsentlig større georgia-skrift.--Frode Fenis 2. sep 2008, 20:22 (UTC)
Som sagt var det kun en 10 minutters test, som under alle omstændigheder ville blive annulleret. Nå jeg opretter bare en ny --kurtadam 2. sep 2008, 20:25 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.