FANDOM


Skørbug er en lidelse hvor man får en sygelig trang til at spise egetræsblade, uafhængigt hvor man befinder sig i verdenen. Det værste sted at befinde sig i en sådan situation er på Møens Klit - da dette er det sted i verden der er allerfærrest tilfælde af egetræsblade, på trods af der er kort derfra til er tider stor fugtighed og generelt syrlige omgivelser som normalt er godt for egetræer.

Kendte tilfælde redigér

Et af de mest generelle tilfælde af dette kendes fra fjernsynsbranchen, hvor hele Danmarks darling, Amin Jensen, under det næst sidste afsnit af Hit med sangen pludselig fik skørbug. Dette resulterede i at H. C. Ørsteds parken, som angiveligt ligger tæt på studiet, denne aften blev ribbet for egetræsblade.

Dette havde meget seriøse konsekvenser for flere fremtrædende politikere i den Det Radikale Venstre snapstingsgruppe. De blev taget på fersk gerning i selv at lide af skørbug i et område hvor bøsser og andre degenerede personligheder (svenskere kan nævnes) praktiserer deres seksuelle fremfærd.

Det er senere kommet frem at et sådant tilfælde var skyld i at danmarks mest folkekære politiker Claus Bondam blev suget ind i hans seksuelt perverterede nedadgående spiral. Han har senere selv erkendt at dette var grunden, hvilket sandsynligvis er grunden til han i dag er blevet den charmerende og respekterede politiker vi kender ham som.

Behandling redigér

Der er ingen kendt behandling, der er dog flere ukendte behandlinger som praktiseres af svenske læger. Det indebærer små slag med en særlig hammer.

Stedet hvor der skal der slåes er varierer fra køn til køn, og tilbage igen. Ved fuldvoksne kvinder er området syd et hvilket som helst sted syd for navlen, men vest for ryggen. For mænd er det nogle gange lige over øjnene, andre gang i armhulen til venstre for højre armhule, når man vender mod Mekka.

Hvis første slag ikke giver effekt, slår man hårdere og hårdere med en MEGET STOR hammer indtil det virker. Hvis man vælger det forkerte sted er det ovre med patienten. Det praktiseres derfor normalt kun på indvandrere af persisk oprindelse da de typisk er mere modtagelige over for prygl med en lille hammer. det er et fakta at en and døde i trafikken igår under denne behandling.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.