FANDOM


Simonlogo

Ovenstående er et Dating Logo


"Simons Kontaktbureau har været en stor hjælp."

~ Oscar Wilde om Dating


"Jeg har haft en profil hos Simon i 17 år!"

~ Moses Hansen om Simons Kontaktbureau


"Min mand kender det vist...?"

~ Din mor om Simons Kontaktbureau


Simons Kontaktbureau er som navnet antyder en datingservice af en lidt ældre dato. Således har foretagenet bibeholdt det oprindelige navn, men har dog senere valgt at få en hjemmeside på internettet. Af praktiske hensyn, benyttes telefoner dog ikke.

Formålredigér

Kort fortalt formidler foretagenet kontakt mellem mennesker der ønsker kortere- eller længerevarende forhold. Meget nyskabende, vurderes der 100% efter interesser, hvilket gør at Simons Kontaktbureau betragter sig selv som en særiøs konkurrent til de store datingsites, der ellers fokuserer på sex, nicher eller specifikke køn. Nedenfor ses nogle typiske profiler, og den ros de giver Simons Kontaktbureau:

Kunde

Smart Fyr 1951redigér

Ung viril, fyr søger ung viril fyr.
Du er: Ung, viril, fyr og ikke bange for at prøve grænser. Hvis du har bestået matematik på D-niveau er det helt perfekt! Jeg er glad for æbler, vaseline og gråd, men naturligvis tager vi det én date ad gangen:-) Du skal ikke føle dig presset, så længe vi bare kan mødes på fredag når du får fri fra skole.

"Simons Kontaktbureau har altid været der for mig - 5 stjerner!"

~ Smart Fyr 1951


Kunde2

Young'n Hotredigér

Er du frisk på alt?
Du er: Drengen der tænder på nisse-typer med skæg der har egen slagterforretning i udkanten af Ringe. Din far er gerne fraværende, men hvis du mangler en bror kan det sagtens bruges istedet. Jeg interesserer mig meget for animation, og ser derfor en hel del på Ramasjang. Cartoon Network er so last year;-)

"Jeg mødte min sidste flirt til en date-fest arrangeret af Simon's. Temaet var "Kældre på Lolland""

~ Young'n Hot


Kunde3

Far til Fireredigér

Har du en tvilling?
Du er: Én-ægget tvilling M/K, og mener ikke at kærlighed mellem mennesker skal være forbeholdt to personer. Du elsker at få nye venner sammen med din tvilling (nærmere bestemt en dreng, tre piger og deres far), og mener at det er sjovt at slikke sol, inden døre, i en dobbeltseng efter at have smagt alkohol og leget Den Som Flaskehalsen Peger På i en times tid. Hvis du kan huske Barack Obama har det ingen interesse.

"Simons Kontaktbureau formidler fandeme også date-ferier i Thailand!"

~ Far til Fire


Kunde4

Infantelistenredigér

Dværg på 32 søger Ven
Du er: vant til at omgås børn, enten fra din SFO eller fordi du har passet dine yngre søskende. Du har erfaring med at skifte ble på andre, men går ikke af vejen for at prøve dem selv bagefter. Hvis du har et sminkesæt fra BR er du pigen for mig! Skriv gerne til min Postboks i Polen, hvis du ønsker at løbe væk med mig. Lad os sammen lade kærligheden sejre!

"Endelig et datingsite der ikke krænker os Alternativt Tiltrækkende - 14 stjerner!!! "

~ Infantelisten


Fritzl

En ven for Livetredigér

Mand savner hustru
Du er: Helst under 14 somre, men du kan godt være fyldt 15, så længe du ikke er personligt myndig. Du tænder på velskabte mænd der ligner mig, og som sidder i fængsel. Du elsker tanken om at give dine kærester penge til Coca Cola, og går ikke af vejen for at tage toget til Østrig hvor jeg p.t. bor. Skriv endelig, hvis du også er kinky!

"Jeg træf min datter gennem Simons Kontaktbureau."

~ Josef Fritzl


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.