FANDOM


Freud

Denne mand opdagede underlivsbevidstheden

Sofa

"Og hvorlænge har du så følt dig overset?"

"Nogen gange er en cigar bare en god cigar"

~ Sigmund Freud om Hende den lækre fra parallelklassen

"Lib-i-Lib-i-lib-i-lib-lib-lib Lib-i-lib-i-lib-i-do yeah"

~ Me & My
Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Sigmund Freud.
Freuds navn ved fødslen er Slikmund Schlomo Freud, men det lød ad helvede til, så hans mor kaldte ham altid Sigheil, hvilket gav ham traumer resten af livet, selv om han senere ændrede det til Sigmund Freud, som kun lyder delvist dumt.

Han er født i Tyskland hvor alle de sindssyge mennesker originalt stammer fra (eller han kommer originalt fra Østrig-Ungarn, men det er jo stort set det samme, det er bare to klik på Google Map).

Freud var en gut som i slutningen af 1800-tallet fandt ud af at hans elskede sex og porno og alt sådan noget, men for ikke at blive set på som et perverst svin, sagde han i stedet at han bare var psykolog og så var alt jo forladt.

Freud psykologiske teorier redigér

Freud fandt efter årelange studier i marken ud af at alle folks problemer viser tilbage til seksuelle oplevelser i barndommen, hvis ikke før.

Senere fandt han ud af, at det kunne være sjovt at undervise i hans sindsforvirrede tankegange blandt andet om at Rødhættes gangsterhættetrøje er rød, fordi den hentyder til at hun lige har fået sin menstruation, at jægeren var impotent som lille (der var kun ét skud i bøssen) og at ulven bare gerne vil knalde hende og sådan lidt i den stil.

30px-Cquote1 svg Men bedstemor, hvorfor er din tissemand så stor? 30px-Cquote2 svg
Den Lilla Rødhætte

Derefter opfandt Freud psykoanalysen som foregik som samtaleterapi i et samtalekøkken samtalerum, hvor patienten fortalte om sine drømme i barndommen[1]. Denne grundige analyse tog typisk 5 år med en times konsultation hver dag. Freud delte folks personlighed op i tre: "Det", "Jeg" (Ego) og "Overjeg". På den måde kunne han tage timeprisen tre gange.

30px-Cquote1 svg I have a dream 30px-Cquote2 svg
Martin Luther King Jr. om eftermiddagen
30px-Cquote1 svg Fint. Det bliver lige 500 kr. - fra jer alle tre 30px-Cquote2 svg
Sigmund om kontant afregning


Da Freud på sine ældre dage begyndte at lide af kræft i ganen, fandt han ud af det at dette forhindrede ham effektivt i at kunne engagere sig i nogle former for orale udskejelser. Bitter og sur over at aldrig at kunne smage nogen søde safter igen, besluttede Freud, der nu i sit sind mindede mere og mere om sine patienter, det at var alle, samfundet og verdens skyld at han led af denne uslukkelige tørst. Og han besluttede sig for, at med sine sidste kræfter at tage hævn ved at opfinde en ny teori.

30px-Cquote1 svg Bare vent! Hvis jeg ikke kan slikke, skal ingen slikke! Jeg skal nok sørge for at eftertiden husker dem, hele bundet, som seksuelle afvigere! Bare vent! 30px-Cquote2 svg
Sigmund


Og det er derfor du, når du render rundt og slutter på ting og sager, den i dag i dag, i virkeligheden udtrykker et ønske om at have sex med din mor.

I vore dage redigér

Mange dansklærere er i dag blevet hjernevasket så meget, at de rent faktisk synes at Freuds tankegange lyder logiske og interessante, så derfor bliver man også undervist i dem i dansk og psykologi på alle skoler.

Fakta om Freud redigér

  • Da Freuds store interesse var børn, ansatte han en assistent ved navn Jung.
  • Da hans patienter dog alle var kulrede overklassefruer, ansatte han senere en anden assistent ved navn Adler.
  • Både Jung og Adler sagde Freud imod, når han hævdede, at det hele handlede om at kunne få den op at stå, så derfor blev hans yndlingsassistent til sidst en hr. Rank.

De dybdepsykologiske underbevidste noter redigér

  1. Mange mener at Freud bare ikke havde hverken TV eller computer og derfor manglede underholdning.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.