FANDOM


Siam1

Her kan vi se hvordan at de kvindelige siamesiske tvillinger kun behøver at gå på toilettet én gang selv om de har indtaget hver sit måltid.
Til gengæld hvis de har haft sex har der været ét knald...men to meninger om det der foregik.

Pechalat Bourzat

Det berømte siamesiske tvillingepar Pechalat og Bourzat (To køn - kun ét hoved)...her hvor de endelig fik lov at stille op i parløb til OL i Beijing. Her ses parret på vej ind i en dobbelt-Lutz

Siamesiske tvillinger er tvillinger som har været en tur i Thailand og som bagefter er blevet familiesammenført ved en operation i erkendelse af at de aldrig kan eller vil adskilles.

Derudover er der nogle som bare er født sådan. Mange synes det er svært at have et andet menneske inde på kroppen, men siamesiske tvillinger har utroligt let ved det. Deres privathed er når de går rundt med hver deres IpodiPod i ørene.

Hvordan kan så'n noget sjusk gå til redigér

Vi må nok en gang henvende os til kvindens æglægningsproces. Når den begunstigede sædcelle har boret sig ind gennem cellevæggen, har ægget savnet sit første skænderi og delt sig inden befrugtningen.

P&K

Kort tid efter at det stod klart at tvillinge-parret Kristian og Peter ikke kunne blive separeret. Den kvindelige overlæge skønnede at det var for risikabelt hvis de fik selvstændige meninger.

Hvordan slipper du af med din tvillingesøster redigér

Du har været henne at stemme for første gang med din tvillingsøster, som uden tøven sætter sit krydsDansk Folkeparti (Jesper Langballe var det vist) mens du stemmer på SF...valget er fuldstændig uforeneligt med en sober og anstændig videre livsførsel.[1] Det kan jo ikke bare lade sig gøre at nikke hende en skalle. Folk ville jo nok spørge, hvorfor din søster hang med hovedet.


Du skal bruge:

og..

  • En osteklokke

Når du så har alle tingene liggende foran ville din søster spørge hvad alle de ting skal bruges til og du siger: "Dem ville jeg bruge til at slå dig ihjel med". Derefter griner i højlydt (Bl.a. er det hendes hjerne som styrer jeres fælles tissefunktion)

40pxKlumme
FAQ for siamesiske tvillinger
Hvis tur er det til at tørre røv?
Den hvis hånd er tættest på toiletrullen tørrer røv.


Koster det dobbelt i bussen?
Nej, siamesiske tvillinger betaler altid enkelt billet, da de kun optager ét sæde


Kan man blive gift med den samme?
Nej, to hoveder elsker ikke nødvendigvis den samme. To hjerter slår ikke nødvendigvis i takt.


Skal siamesiske tvillinger bruge kondom?
De oprindelige siamesiske tvillinger Chang og Eng Bunker blev ikke mindst berømte pga. alle de børn de fik, de burde jo nok have brugt noget fåretarm. For pigernes vedkommende er det ikke lykkedes at finde et fertilt par endnu, men man kan jo stadig få AIDS og chlamydia.

Fordele redigér

  • To hoveder tænker bedre end et
  • Du har altid en at snakke med
  • Det er aldrig din skyld

Ulemper redigér

  • Det er svært at klappe


Se også redigér

Skribenterne har også været inde på Youtube og har set videoen med den/de sexede tvilling(er) Abigail og Brittany. hej

Noter-Noter redigér

  1. Der var vist også lige noget med du og hende havde ligget med den samme mand.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.