FANDOM


Sioe1

Læg mærke til den unikke arkitektur som kendetegner Siøsundbroen

Sioe2

Efter sigende skulle der stadig være rester af en gammel skole på Siø - ellers har den samme funktion som Masnedø og Munkholm: ...Transitø!

Siøsundbroen er en af de smukkeste broer i Danmark og så åbnede den i 1959 lige som Socialistisk Folkeparti.

Den er kendetegnet ved en meget kompromisløs valg af arkitektur og den er hele 512 m lang så den kommer man ikke bare sådan uden om m.m. man har tænkt sig at blive på Tåsinge (Var der én på bagerste række som sagde:"Han stod af på Tåsinge")


Siø redigér

De tidligste spor man har af Siø i Danmark er fra 1200-tallet hvor Sithoe optræder i et gammelt pergament som blev fundet i et sydfransk kloster. Ellers er der ikke så meget at fortælle andet end at øen i dag er overtaget af SIOE (Stop Islamisation Of Europe), som prøvede at google dem selv og opdagede at en ø i Danmark bar deres navn.


Hvordan kommer man under Siøsundbroen med sin sejlbåd? redigér

Prøv lige at læs sætningen én gang til - er den ikke lækker?! Guf for aliterations-freaks.

Svaret er det gør man ikke. Det er jo ellers definitionen på en vejbro i Danmark - at man kan komme under/gennem den med sin sejlbåd. Siøsundbroen fik en slags skrivebordsdispensation af trafikministeren Minister for offentlige arbejdsmænd Kai Lindberg, som vist også var med til indvielsen.


Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.