FANDOM


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Shoegazing.
Shoegaze eller Shoegazing er et fænomen blandt piger fra 12-18 år og i enkelte tilfælde kan det vare længere især hvis man har en midtvejskrise.

Fænomenet fik sit navn i 80'erne i Storbritannien blandt teenage piger der simpelt hen gik i stå eller "chrashede" meget i stil med windows når de kom forbi en skobutik heraf udtrykket "shoe" som betyder sko og "gaze" som betyder at stirre intenst. Hvis en pige på et tidspunkt går i stå eller "crasher" skal man enten slå hende i hovedet med en trækølle ligesom i gamle dage eller i strengt nødstilfælde synge "baby baby" med Justin Bieber hvis altså man ikke har en trækølle.

Der skal dog tages forbehold for at pigen kan gå ind i en såkaldt EAU operating mode hvor hun har tiltrang til at være Emo eller at have krævementalitet. Et råd ville ofte være at give hende kvalitetstid... men i virkeligheden skal du give hende betinget hårvækst rå cash helst kontant.

Fænomenet findes i en anden form hos det modsatte køn men det varer dog hele livet og forekommer hvis personen ser patter

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.