Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 2: Linje 2:
   
 
===Historie===
 
===Historie===
Shampoo blev opfundet i [[1998]] af karriere-børnelokkeren og fysikeren Jonas-Henriette Opel, da han ved en tilfældighehampoo henvendt til børn, og kaldte den for "Onkel Opels Hårrensningsmiddel", men måtte ændre navnet grundet bilfabrikanten [[Opel]]s model af samme navn.
+
Shampoo blev opfundet i [[1998]] af karriere-børnelokkeren og fysikeren Jonas-Henriette Opel, da han ved en tilfældighed opdagede shampoo molekyler, under arbejdet en brugbar [[sæd]]erstatning. det tidspunkt var sæd det eneste brugbare middel til rensning af [[hår]] og hårbund, så tanken om at afprøve det nye præparat var nærliggende.
  +
Opel markedsførte sin første shampoo henvendt til børn, og kaldte den for "Onkel Opels Hårrensningsmiddel", men måtte ændre navnet grundet bilfabrikanten [[Opel]]s model af samme navn.
   
 
===Etymohh-møøh. Øh... Umm. Etiop.. Ordets historie===
 
===Etymohh-møøh. Øh... Umm. Etiop.. Ordets historie===

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.