FANDOM


Forgalt

Så galt kan det gå, når folk uden virkelighedsfornemmelse leger sexsymboler.


"Jeg tror at hun er ufatteligt blød..."

~ Oscar Wilde om Lola Kanin


"Aldrig - og jeg mener det - never, har jeg set, hørt og sagt - ytret - noget lignende!"

~ Thomas Blachmann om at han ikke er et sexsymbol


"Dum som en dør, javist, men hun har gode patter."

~ Adolf Hitler om Eva Braun


Sexsymbol er det danske ord for en person[1] der optræder som et symbol på sex. Man kunne her fristes til at tro, at en dildo eller en afrundet stok havde samme funktion, men begrebet bruges kun i forbindelse med levende væsener[2]. Ved sidste uautoriserede optælling, fandtes der tre overordnede seksualiteter der oplever brugen af sexsymboler: heteroseksualitet, homoseksualitet og kvindelig seksualitet. Hver især har disse et hav af subgrupperinger.


Den Nemmeredigér

Emil

Med sin feminine maskulinitet, den bløde men rå fremtoning og det direkte androgyne udseende, er Emil Thorup et sexsymbol for mange mennesker.

Uanset om man er bøsse, lesbisk eller mere gennemsnitlig dansk kvinde, er Emil Thorup et sexsymbol af format. Kort fortalt, udstråler han det alle tre parter ønsker:

 • Bøsserne ønsker en mand som fremfor alt pynter sig og bruger sminke.
 • De lesbiske ønsker en kvinde der ligner en mand til forveksling.
 • De mere gennemsnitlige danske kvinder ønsker en mand der pynter sig som en kvinde men som samtidig ligner en mand... Der tér sig som en kvinde og samtidig opfører sig som en mand. Og her kommer Emil Thorup åbenbart ind og falder på et tørt sted. Jim Lyngvild kunne også være et godt bud, da han er Emil Thorups totale modsætning.

Almindelige Sexsymbolerredigér

Disney

Heteroseksuelle mænds inderste fantasier. De er ret kendte.

Spademanns Leksikons officielle[3] definition af ordet Sexsymbol: Jasmin, Pocahontas, Tornerose, Mulan, Tiana, Ariel, Rapunzel, Belle, Odette og Snehvide mfl.[4] Nogle kunne fristes til at bruge ord som klamt, perverst eller måske ligefrem kvindeundertrykkende, om at bruge Disneyprinsesserne som definitionen af Sexsymbol, men faktum er at disse piger har en lang række egenskaber som den heteroseksuelle mand tiltrækkes af:

 • De er uhyggeligt lækre.
 • De har kvindelige former[5] alle til hobe.
 • De er unge[6]
 • De er altid søde og smilende.
 • Og fremfor alt: de er feminine[7]

Erstatningenredigér

Erstatning

Den sørgelige, omend tiltrækkende, erstatning for Disneyprinsesser.

Fornuftigt

Fuld commitment ydes fra virkelige piger. Til læseren: vis dem respekt!

Da Disneyprinsesser ikke findes i virkeligheden, og "almindelige" prinsesser trods alt er en mangelvare, har de fleste heteroseksuelle mænd derfor fundet en erstatning i heppekorspiger, der til trods for at de ikke er Disneyprinsesser, faktisk besidder nogle ting de fleste mænd synes om i større eller mindre grad: barm, bagdel og den dér forneden[8]

Det er ikke ualmindeligt at mænd med hang til Disneyprinsesser, efter års søgen, pludselig opdager at en såkaldt almindelig pige faktisk besidder cheerleadernes egenskaber i form af barm, bagdel og den dér forneden, og måske i tilgift andre ting. Blandt kvinder er der tilsyneladende registreret eksemplarer som:

 • Er uhyggeligt lækre.
 • Har kvindelige former.
 • Er unge (men gamle nok!)
 • Er søde og smilende.
 • Er feminine.


Mange spørger så, hvorfor herrerne ikke holder sig til de virkelige piger der trods alt eksisterer i denne verden, istedet for at fantasere om det uopnåelige. Svaret er tilsyneladende enkelt: Fordi de ikke er Disneyprinsesser. Uanset hvordan man vender og drejer det, opfylder ingen virkelig person alle fem punkter som Disneyprinsesserne besidder. Ingen. Ikke én eneste person på Guds grønne jord! Og selvom man lyver for sig selv og alle andre og siger Hey! Jeg har sgu'da sådan én derhjemme! så er svaret stadig NEJ, Mester Jakel - kombinationen findes ikke.

Eftersom mennesket angiveligt er biologisk indrettet til at søge de bedste gener[9], vil det perfekte, det uopnåelige, det uvirkelige - altså Disneyprinsesserne - derfor fremstå som sexsymboler, hvorimod rigtige kvinder blot er en kopivare når de får stemplet Sexsymbol.

Man kan argumentere for, at Disneyprinsesserne blot er kopier af rigtige kvindfolk, men omvendt kan man også argumentere for Emil Thorups status som Sexsymbol - han er jo ikke just et eksemplar af det perfekte, ligegyldig hvad man søger...

Afvigelserredigér

Dimsey2

Dimsey er en såkaldt mus.

Lolakanin

Lola Kanin.

Rebekka

En bjørn ved navn Rebekka Clausen - hun har en unge.

Finger

Nix! Spademanns Leksikon viser ikke billeder af børn på en side om Sexsymboler!!!'

Naturligvis findes der afvigelser som ikke lige tænder på Emil Thorup og diverse prinsesser, og denne - skal vi sige specielle - gruppe har et noget særpræget syn på sexsymboler. De to største fraktioner af kategorien, er Dyrepillere og Børnepillere, som hver især har deres fortolkning af det seksuelle.

Dyrepillereredigér

Groft sagt tænder de på dyr, hvoraf en del af dem faktisk fører drømmene ud i livet og dypper Snablen i snabler, løver, heste, hunde og hvad de ellers kan få fat på. Til alt held[10] er dette ikke længere lovligt i Danmark, heller ikke så længe dyrene ikke lider fysisk eller psykisk overlast. Disse mennesker er tilsyneladende ligeglade med at dyr ikke er sexede (jf. evt. billederne for bevis), og knebber gerne hvad som helst der siger vov, miav eller kykkeliky.

Børnepillereredigér

Denne gruppe er virkeligt ude hvor de ikke kan bunde. I boksen til højre burde oprindeligt have været et eksempel på deres sexpartnere ofre, men jeg som skribent kan simpelthen ikke få mig selv til at gøre det. Så på vegne af Spademanns Leksikon har jeg valgt at sætte et billede af en repræsentant for Børns Vilkår ind med en belærende tekst.

Nedenfor følger en beskrivelse af det Børnepillere tiltrækkes af:


 • Ingen kvindelige/mandlige former.
 • Ingen fortåelse for alvor.
 • Ingen forståelse for hvad der sker.
 • Bleer.
 • Barnlige træk.
 • Barnlig opførsel.
 • Barnlig tale.

Kort sagt, alt det man som voksen i et bare nogenlunde civiliseret samfund burde beskytte imod kropslige udskejelser af nogen som helst art. Kan de ikke holde nallerne for dem selv, kunne man passende give dem noget andet at lege med, istedet for at bruge tiden på at indfange børn.

Noterredigér

 1. Justin Bieber iberegnet
 2. Folk der siger andet lyver.
 3. Og patenterede
 4. Hende krampen fra Brave ikke iberegnet.
 5. Dvs. timeglasformede kroppe
 6. Alle er gamle nok
 7. Fat det, Anne-Grethe!
 8. Kontekst med øl og sport er heller ikke dum...
 9. Pudsigt at skønhed så er kulturbestemt...
 10. Men ikke for dem
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.