FANDOM


m (smårettelser)
Linje 1: Linje 1:
Sex er verdens største naturresource og kaldes også det kødelige guld, ikke at forveksle med det kedelige guld - [[olie]]. Borgernes adgang til sex er en helt grundlæggende forsyningsopgave i et moderne [[samfund]]. Uden let tilgængelig adgang til sex kan mennesket ikke udvikle sig. Verdensøkonomien er direkte afhængig af menneskets seksuelle muligheder.
+
'''Sex''' er verdens største naturresource og kaldes også det kødelige guld, ikke at forveksle med det kedelige guld - [[olie]]. Borgernes adgang til sex er en helt grundlæggende forsyningsopgave i et moderne [[samfund]]. Uden let tilgængelig adgang til sex kan mennesket ikke udvikle sig. Verdensøkonomien er direkte afhængig af menneskets seksuelle muligheder.
   
Mangel på sex kendetegner ofte tilbagestående samfund. Her er de [[muslim]]ske lande et godt eksempel på hvordan samfundsudviklingen hæmmes når sex bliver svært tilgængeligt eller utilgængeligt. [[England]] og USA's bibelbælte er lignende gode eksempler.
+
Mangel på sex kendetegner ofte tilbagestående samfund. Her er de [[muslim]]ske lande et godt eksempel på hvordan samfundsudviklingen hæmmes når sex bliver svært tilgængeligt eller helt utilgængeligt. [[England]] og USA's bibelbælte er lignende gode eksempler.
   
   
+
[[kategori:Samfund]] [[kategori:videnskab]]
 
Se også [[vejr]]
 
 
 
 
 
[[kategori:Samfund]]
 

Versionen fra feb 7. 2007, 11:18

Sex er verdens største naturresource og kaldes også det kødelige guld, ikke at forveksle med det kedelige guld - olie. Borgernes adgang til sex er en helt grundlæggende forsyningsopgave i et moderne samfund. Uden let tilgængelig adgang til sex kan mennesket ikke udvikle sig. Verdensøkonomien er direkte afhængig af menneskets seksuelle muligheder.

Mangel på sex kendetegner ofte tilbagestående samfund. Her er de muslimske lande et godt eksempel på hvordan samfundsudviklingen hæmmes når sex bliver svært tilgængeligt eller helt utilgængeligt. England og USA's bibelbælte er lignende gode eksempler.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.