(Siden blev oprettet: Du skal tælle 4 ølkasser fx... For hver ølkasse er der et sekund. (Antallet af ølkasser udgør antallet af sekunder))
 
m (Renset for den døde ende)
 
(2 mellemliggende versioner af 2 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
  +
Et '''sekund''' er [[nu]].... Og nu... Og nu. Rent faktisk er et sekund en konstant [[tid]]sbetegnelse som alle [[verden]]s [[parkeringsvagt]]er bruger i deres forsøg på at opretholde ro og orden. OG ikke mindst sørge for at [[din]] [[bil]] ikke holder parkeret et autoriseret [[sted]], i mere end de anviste anmærkninger. Overstiger du [[skilt]]ets anvisninger med bare ét sekund, vil der blive udskrevet en bøde.
Du skal tælle 4 ølkasser fx... For hver ølkasse er der et sekund.
 
  +
(Antallet af ølkasser udgør antallet af sekunder)
 
  +
==Find frem til et sekund==
  +
Du skal tælle til [[4]] [[øl]][[patter|kasser]]. Hver gang du nævner [[ord]]et ''ølkasse'', er der således gået et sekund. Antallet af ølkasser, udgør således antallet af sekunder. Hvis du [[ikke]] har nogle ølkasser, har du et [[problem]]. Dette kan hurtigt løses ved at tælle et-tabbellen istedet, i et jævnt tempo.
  +
  +
[[Kategori:Tid]]

Nuværende version fra 30. jun 2012, 08:44

Et sekund er nu.... Og nu... Og nu. Rent faktisk er et sekund en konstant tidsbetegnelse som alle verdens parkeringsvagter bruger i deres forsøg på at opretholde ro og orden. OG ikke mindst sørge for at din bil ikke holder parkeret et autoriseret sted, i mere end de anviste anmærkninger. Overstiger du skiltets anvisninger med bare ét sekund, vil der blive udskrevet en bøde.

Find frem til et sekund[redigér | redigér wikikode]

Du skal tælle til 4 ølkasser. Hver gang du nævner ordet ølkasse, er der således gået et sekund. Antallet af ølkasser, udgør således antallet af sekunder. Hvis du ikke har nogle ølkasser, har du et problem. Dette kan hurtigt løses ved at tælle et-tabbellen istedet, i et jævnt tempo.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.