Spademanns…

Redigerer

Sekund

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
  +
Du skal tælle 4 ølkasser fx... For hver ølkasse er der et sekund.
Et '''sekund''' er [[nu]].... Og nu... Og nu. Rent faktisk er et sekund en konstant [[tid]]sbetegnelse som alle [[verden]]s [[parkeringsvagt]]er bruger i deres forsøg på at opretholde ro og orden. OG ikke mindst sørge for at [[din]] [[bil]] ikke holder parkeret et autoriseret [[sted]], i mere end de anviste anmærkninger. Overstiger du [[skilt]]ets anvisninger med bare ét sekund, vil der blive udskrevet en bøde.
 
  +
(Antallet af ølkasser udgør antallet af sekunder)
   
  +
Hvis du ikker har nogle ølkasser, har du et problem. Dette kan hurtigt løses ved at tælle dine mødre.
==Find frem til et sekund==
 
Du skal tælle til [[4]] [[øl]][[patter|kasser]]. Hver gang du nævner [[ord]]et ''ølkasse'', er der således gået et sekund. Antallet af ølkasser, udgør således antallet af sekunder. Hvis du [[ikke]] har nogle ølkasser, har du et [[problem]]. Dette kan hurtigt løses ved at tælle et-tabbellen istedet, i et jævnt tempo.
 
   
 
[[Kategori:Tid]]
 
[[Kategori:Tid]]
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop