FANDOM


Seksualunderviser

Sid så stille - lorteunger søde børn. Nu skal fru Lærer Heinrich lære jer om kødelig kærlighed! På den hårde måde!!!

Undervisningsdildo

Af en eller anden grund har undervisningsministeriet en idé om, at det er vanskeligt at tage en lille ring, og så rulle den ned over penis. Derfor skal alle igennem denne prøve.
Denne her undervisningsmodel er i dag lavet af flamingo, da for mange af dem blev stjålet før i tiden.

"Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy."

~ Silvio Berlusconi om sin niårige niece


Seksualundervisning er en måde, hvorpå man lærer børn, at der er to køn, og at de på et tidspunkt vil komme til at tilhøre mindst ét af dem.

Den teoretiske del redigér

Som undervisningen skrider fremad kan eleverne få lejlighed til at kigge på medicinske tegninger af voksne individer, hvoraf det fremgår at kønsorganerne (udtales "genitalierne") hos manden og kvinden er forskellige. Den opmærksomme elev vil måske hér kunne bemærke, at det mandlige lem (udtales "penis") med sin konvekse form svarer til den konkave form i den kvindelige skede (udtales "vagina"). Det er dette faktum der i forrige årtusind førte til udviklingen af teorien om pladetektonik, da geologer opdagede, at noget tilsvarende gjorde sig gældende for Afrika og Sydamerikas vedkommende. Men det er en anden sag.

Samlejet redigér

Underviseren bør herefter nænsomt indføre eleverne i, hvordan en mand og en kvinde - når de altså holder rigtig, rigtig meget af hinanden - kan afføre sig deres beklædning[1] og kæle for hinanden, hvorved centralnervesystemet vil aktivere hormonelle kirtler, der vil få mandens lem til at rejse sig (udtales "ereksjon") og kvindens skamlæber til at svulme op og blive fugtige, således at mandens erigerede lem kan føres ind i skeden, hvorefter en orgasme (udtales: "coitus") kan forventes, og dermed er samlejet fuldført. (I folkemunde kendt som "tre ryk og en aflevering"). Herefter vil den mandlige part som regel henfalde i en tilstand af dvalelignende søvn, mens et antal sædceller (udtales "spermatozoer"), i et antal der svarer til Bagindiens befolkning, vil piske af sted mod kvindens livmoder, for at komme først hen til et æg (udtales "ovum") og befrugte (fertilisere) dette.[2]

Graviditet og prævention redigér

Efter i gennemsnit ni måneder og ni dage derefter vil kvinden og hendes foster (fetus) ikke længere have ilt (oxygen) nok til at holde dem begge kørende, så den kvindelige krop vil af sig selv afstøde fosteret med en række smertefulde kramper, kaldet veer, hvorefter en baby vil komme til syne, som regel med hovedet først. Kvinden kan herefter begynde sin nye tilværelse som enlig mor.[3] På dette tidspunkt i undervisningen vil det være opportunt at oplyse eleverne om, at der findes en række forebyggelsesmetoder, kaldet prævention, som kan forhindre graviditet, men ikke nødvendigvis klamydia, herpes, syfilis og andet.[4] Er underviseren "oppe på beatet" (udtales "på forkant"), kan han eller hun også informere eleverne om, at de såkaldt erotiske film, der sendes på de lokale tv-stationer efter 23 ikke nødvendigvis er repræsentative for, hvordan "almindelige" mennesker udlever deres seksualitet.

Noter som ingen tør seredigér

  1. Fx en vams
  2. Årets gang i Livmoderen, Gyldendal 2008
  3. Dette vil næsten altid ske
  4. Fx Næbdyr
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.