FANDOM


Kort om Seberbienredigér

Seberbien er et land med stærke traditioner. Seberbien er dog ikke anerkendt som noget land af nogen andre lande i verden, dog mener Østtimor at Seberbien er et Stolemodermærke. Seberbien ligger syd for Israel og nord for Danmark. Seberbien grænser op til Rusland, nærmere bestemt Sibirien. Religionen i Seberbien er Ortodoks Nudist, det er derfor at det ikke er et yndet turistmål, da seberbere både er grimme og halv-nøgne (Forestil jer Pia Kjærsgaard i et par meget stramme og smalle læder-trusser) I Seberbien er der kampvalg hvert år, hvor valget er mellem den moderne, radikale, fascistiske bøgemand Kankokuche Manviev, og den højreorienterede, kloge kommunist Diducko Aldirado Bandoddo Levidajoviev. Valget er et kapløb mellem tusser og stikkontaktkamp. Så Seberbien er et moderne demokrati. Landet er opdelt i to distrikter, Se- og Berberdistriktet.

Historieredigér

Seberbien er et meget gammelt land tilbage fra 1111. Før dette var området primært prægede af homoseksuelle russiske vikinger, der søgte tilflugt i øde egne. Dog var nattelivet helt utroligt i de øde skove. I 1111 kom den skøre og konkursbegærede Klavs Riskjær og tænkte at dette var et fint sted at kapitaliserer. Så Klavs Riskjær omvendte de homoseksuelle russiske vikinger til kun at rører hinanden ved øreflipperne. Lige info hvis du møder en Seberber, så lad være at rør dem bag øret, da de får kraftig dirre, af den kælen ved øreflippen. Dette er en ofte meget brugt sex stilling i Seberbien. Da Klavs Riskjær omvendte Vikinger, kom de i en gunstig position. Stille og roligt begyndte det at gå fremad. De fik udviklet et talsystem kun bestående af 1-taller og negative tal accepteredes ikke og det medførte døstraf, derfor er BNP’en i landet den højeste i verden. De fik også udviklet et sprog der mest minder om en homoseksuel svensker med en varm kartoffel i mundens accent. Dette skulle få stor betydning fremover får eksport og import til Sverige. Alt i alt gik det godt. Faktisk blev Seberbien datidens Grækenland dog med mindre mandesex og bedre økonomi.

I 1745 begyndte borgerkrigen mellem folk fra Sedistriktet og Berberdistriktet. Dette skyldtes en uoverensstemmelse da en tyrefægter fra Sedistriktet valgte at urinere på Finkefisken. Dette skulle vise sig at blive den traditionelle ret i Sedistriktet. Men denne hændelse blev set ned på af folk fra Berberdistriktet, der ofte brugte smør til deres finkefisk. Denne uoverensstemmelse medførte krig i 35 år hvor halvdelen af befolkningen døde af hårmangel.

Siden da har der være fredeligt og der blev skrevet en forfatning i 1935. Katte har stemmeret.

Økonomiredigér

I Seberbien er BNP verdens højeste grundet lav skat og høj skat, BNP ligger på 111111111 plus nogle fiskerester. Seberbiens største eksport varer er uldunderbusker lavet af kropshår fra den meget sjældne finkefisk. Finkefisken lever i den Seberberikse flod ducock(der på seberberisk betyder listig kaktus), hvor størstedelen af indholdet netop er finkefisk. I Seberbien hader de toiletter og toilet papir, grundet deres store forkærlighed for uldunderbukser lavet af finkefisken. Importen består af Svensk knækbrød og Surstrømmning.

Militærredigér

Militæret i Seberbien har stolte traditioner og har vundet flere kampe mod Island i stikkontakte kamp. Obersten hedder Napoléon Bonaparteviev og er ikke i familie med Napoléon Bonaparte. Deres våben består af luftgeværer der skyder med 0,1mm søm, og lommelygte på en pind. Disse våben er effektive mod russere, da russere er lyseræd. Seberbien er også en atom magt, da de skyder med radioaktive stikkontakter. Disse stikontakter er importerede fra Tjernobyl, Israel.

Klima og miljøredigér

Selvom Seberbiens nordlige placering, er der stadig relativt varmt, grundet den store aktivitet i undergrunden. Der er nemlig mange dyr i grunden, som væsler, bænkemyren og måske en enkelt pædofil kreaturavler. Grundet deres tilstedeværelse, deres afføring og deres haler er med til at undergrunden opvarmet og derfor er jorden meget varm i Seberbien. Grundet Radioaktiv aske fra Tjernobyl ulykken i Israel kan man ikke gro kartofler eller andet landbrug. Så Seberbere lever udelukkende af Finkefisk, Svensk knækbrød og Surstrømmning.

Infrastrukturredigér

I Seberbien er der kun 1 Hovedvej(Zrininske bine) Den strækker sig over 1111km i en lige strækning med ingen afkørelser. Vejen lægger gennem Seberbien Hovedstad Bubuxstat, der er ikke mulighed af at køre af. Vejen består af beton, salt og husplast. Det Nationale togselvskab hedder LSD, og har et jernbanenet over hele Seberbien. På togrejsen kan du kontroversielt nok købe ting som Hårgele, motorolie og dårlige jokes. Uffe Holm er ansat hos LSD.

Demografiredigér

I Seberbien er gennemsnits alderen meget høj( ca. 1111111111111111X1111 sekunder). Grunden til de lever så længde er at mændene har meget behåret maveskind, og dette maveskind sover kvinderne under. Seberberne lever også længde fordi de ikke har Microsoft. Dog dør alle der har klappet en hund omgående, da Seberberer har rabies og det har hundene ikke, så hunde bliver aggressive. Sex debuten i Seberbien er ofte over 80 år.

Religionredigér

Religionen i Seberbien er Ortodokse Nudisme. Hele 80% er Ortodoks Nudister, det tal stiger drastisk, helt katastrofalt og truende for samfundet eksistens med hele 0,01% om året. Omkring 10% er Kannibaler, altså de tilbeder kaniner, især Ninka Ninus. De resterende 10% er frihedskæmpende kristne.

Kultur og Traditionredigér

Den Sebebiske kultur ligner kun Israels kultur i denne verden. Kulturen indbefatter katte kast, offentlig onani, Fetissschsletten og Lys kigning. Maden betår kun af Finkefisk, Svensk knækbrød og Surstrømmning, og er meget traditionelt. Man spiser kun en gang om dagen nemlig, før lys kigning, dvs. Kl. 6 til 7 om morgen. Musikken i Seberbien beskrives bedst som et lyskryds af tyrolermusik og 80’rock. Kendte komponister er Hansi Hinterseer’s mindre kendte retardere halvbror Hunsi Hinterseer. Vaskebjørne pop er i stigende grad populær i landet. Nationaldansen i Seberbien er en parrings dans hvor rører hinanden ved ørerne, mens man kun bevæger læggen fra højre til venstre og frem og tilbage. National fuglen er den Indiske Klunketrane, kendt for dens massive, hårde og lange testikler. Der laver en Klaves lyd når den bliver trukket hen over den Seberbiske slette. Der er tradition for efter en god dans at trække Klunketranen hen over sletterne mens man nyder en finkefisk.

Sportredigér

Nationalsport i Seberbien er svinegrubning. Regler er simple grub Svinen fedt og bug med smør, den der først giver svinet en orgasme taber. Det handler om at holde svinet hen, dog skal den nyde afffæren. Der gives bonuspoint for hvis svinet stønner.

Uddannelseredigér

Uddannelse er ikke eksisterende. Men man kan få viden ved at spørge og have en dialog med andre mennesker. Dog skal fodmassage være inkluderet. Fodsex accepteres kun under bordet. Fodsvamp er også okay.

Udvalgte Seberbihederredigér

Ingen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.