FANDOM


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har IKKE engang en parodi-artikel om Scott McKenzie. Det fortæller bare lidt om den manglende viden, hos vores kære uvidende konkurenter.

Scott McKenzie (født Scott McPaininthe-ass Sørensen i 1939 i Florida, død 2012) var en amerikansk sanger som sang sange på engelsk. Han er bedst kendt for i 1967 nærmest at være skyld i den hippiekultur som herskede i gaderne i San Francisco. Det skete, med hitsangen over dem alle: San Francisco, der handler om noget med blomster i håret og flinke mennesker.

Trods hans kultstatus som manden bag hippiebevægelsens musik (sammen med Creedence Clearwater Revival), så lykkedes det kun Scotty at indspille to albums. Sandsynligvis fordi han trippede alt for langt ud i skovene syd for San Francisco, og aldrig blev fundet. En trist slutning på en karriere som ellers startede så lovende.

Scott fik dog skrevet et par sange til ellers ukendte kunstnere som Anne Murray og Beach Boys, til sidstnævnte skrev han Kokomo, der fik Tom Cruise til at servere cocktails. Men det var også helt tilbage i 1988.

Konspirationsteoretikerne siger...redigér

Tænk hvis han havde lavet et par albums mere om samtlige større amerikanske byer. Så havde hippierne muligvis overtaget de vigtige storbyer og nedbrudt kapitalismen - og dermed USA - nede fra. I en tid hvor den kolde krig mellem kapitalens onde lakajer og kommunismens hang til menneskeforagt. I så fald havde Sovjetunionen vundet, og vi havde alle været kommunister... Så vi kan konkludere, at det var godt Scotty tågede for langt ud i skoven.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.