FANDOM
Den galaktiske biograf


Scientology er en religion som tager penge for at man må tilhøre deres religion. Til gengæld får man lov til at udfylde en test og man får derefter sin personlighed systematisk nedbrudt indtil man er helt gennemsigtig(clear). Deres kirke antager i øvrigt kun folk der bestrider forskellige magtfulde poster i samfundet, da de ikke længere gider at infiltrere på gammeldags facon.


Science-fiction for begyndere redigér

Kære læser. I nogle tilfælde kan selv den bedste satire og den sygeste tågesnak ikke overgå den officelle udlægning i latterlighed. Scientology er sådan et tilfælde. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du læser Wikipedias faktuelle artikel om Scientology#Xenu. Vi kan ligeledes heller ikke garantere at det følgende kapitel ikke er skrevet af en thetaner eller en person som har læst Hubbards bøger. Vi fungerer også som afkodnings-instans for ex-scientologer.

Mur af ild redigér

Kernen i den fede religion er beskrevet i Mur af ild en kæmpe bog(lyder federe på engelsk Fall of Wire), det er en af Scientologys doktriner, skrevet af grundlæggeren og science fiction-forfatteren L. Ron Hubbard.

Den galaktiske doktrin redigér

I doktrinen fortælles der om en galaktisk hersker ved navn Xenu, diktatoren af "de Galaktiske forbundsfæller"(lyder igen federe på engelsk) Galactic Confederacy .

I 75 millioner år bestod de Galaktiske forbundsfæller af 76 planeter og 26 stjerner, plus Jorden som dengang hed Teegeeack. Alle de 76 planeter han kontrollerede var mega overbefolkede og hver planet havde i gennemsnit en ordentlig røvfuld af en befolkning ca. 178 milliarder indbyggere. Befolkningen på disse planeter var rumvæsener og mindede meget om befolkningen på Jorden. De bar tøj der ligner vores, og havde biler, tog og både der til forveksling lignede dem som blev vi brugte i 1950-60'erne her på Jorden.

  • Xenu var ved at blive styrtet og udtænkte derfor en plan for at komme denne overbefolkning til livs; Den fede plan overgår til enhver tid Egons fra Olsenbanden. Planen blev udtænkt i samarbejde med Havkat, efter en ordentlig jordbong

Xenu tog total kontrol ved hjælp af overløbere, og nedkæmpede de gode folk og De Loyale Officerer. Derpå indkaldte han, med hjælp fra psykiatere, milliarder af folk til skattekontrol,i stedet for kontrol lammede han med alkohol- og glykolindsprøjtninger, minder om datidens techno fester. Derefter blev de sat på rumskibe der igen lignede om fly på jorden: Douglas DC8 fly (bare uden jetmotor i stedet for propeller).

Disse rumfly fløj ned til planeten Jorden, hvor de lammede folk i hundrede-milliardvis, blev stablet op for foden af vulkaner. Da alle var blevet stablet op, blev der sænket brintbomber ned i vulkanerne. Xenu detonerede derefter alle brintbomberne samtidigt og nærmest alle blev dræbt. Kun få fysiske kroppe overlevede.

(L Ron Hubbard har sikkert ædt en masse svampe)

Hubbard og Teletubbies redigér

Deres sjæle, som Hubbard kaldte for Thetaner, blev tilintetgjort af eksplosionen. Disse hundredemilliarder af sjæle blev fanget af Xenu's styrker ved at bruge særlige elektroniske fælder som fangede sjælene i elektroniske stråler. Da han havde fanget alle sjælene, blev de bragt til en kolosal mega stor biograf, hvor de blev tvunget at se på en "3D super kolossal film" i 36 dage. Dette indpodede hvad Hubbard benævnte "adskillige vildledende data" (samlet kaldet for R6 implementering). Dette inkluderer Teletubbies, Kaj og Andrea på polsk,og en dokumentarfilm af Havkat . Hubbard tilskrev specifikt den Teletubbies og filmen og havkat som egentlig er Xenu's fortagende. Hubbard citeres for have sagt at de to implementeringsstationer befinder sig på Hawaii og Las Palmas på de Kanariske Øer.

Foruden implementering af ny tro i thetanerne, fratog han billederne deres identitet. Derfor begyndte sjælene at hænge sammen når de forlod biografen, fordi de alle havde set den samme film og derfor troede at de var de samme folk. De klyngede sig sammen i grupper i tusindvis. Hver klynge af thetanere samlede sig i de få resterende kroppe som havde overlevet eksplosionen. Disse blev til hvad som er kendt som kropsthetanere, som stadig klynger sig fast i alle og påvirker dem negativt, undtagen de Scientologer som har foretaget de nødvendige skridt for at fjerne dem.

De Loyale Officerer styrtede endelig Xenu og spærrede ham inde i et bjerg på en af planeterne i al evighed ved hjælp af et kraftfelt drevet af et Evighed batterier. Jorden/Teegeeack blev herefter forladt af de Galaktiske forbundsfæller og står tilbage som en fængselsplanet den dag i dag........

Hvad skal en scientolog bruge al dette til redigér

Medlemmer af Scientology får først alt dette at vide når de bliver Opererende Thetan-III (OT III). De skal frigøre sig fra disse kropsthetaner gennem samtaleterapi.

Lever Hubbard? redigér

Ja, selvfølgelig lever Hubbard, da han er garanteret evig reinkarnation når hans krop nægter at forny cellerne. Hans nuværende inkarnation minder utrolig meget om en sønderjysk rapper ved navn L. Ron Harald. Så hvis du møder en person i en Opel Kadett, skal du altid være på vagt. Se vedkommende an og prøv at se om du kan finde slukknappen et eller andet sted hvis manden fra bilen først har åbnet munden og er begyndt at rappe.

Se også redigér

Forevisning

Thehistoryofscientology

Tilbage til artiklen

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.