FANDOM


Pernille-sams

Efter i mange år at have heddet Fjamsø benytter Pernille Sams lejligheden til at omdøbe øen

Samsø er en ø i Kattegat mellem Jylland og Sjælland og nord for Fyn og så ikke så pokkers langt fra Endelave endda.

Øen blev oprindeligt døbt efter den TV-serie, der efterfulgte TV-serien Sams Bar. Denne blev dog en kæmpe fiasko og øen lå øde hen indtil nogen fandt på TV-serien "Strisser på Samsø"
Allerede i 1300-tallet var der dog gang i den på Samsø. Dengang var det selveste Marsk Stig, der hærgede og smadrede øen fuldstændig, med det eneste nutidige resultat, at han har fået en vej opkaldt efter sig på øen.

Pernille Sams kommer tilredigér

Så lå den igen øde hen indtil at en blond ejendomsmægler som tidligere var MF for det Konservastive Borgerparti kom og sagde at hvis hun måtte få lov at eje alle boligerne så skulle hun nok lave den ultimative efterfølger til det berømte boligmagasin "Tilstandsrapporten - Køb en K3'er"

Pernille Sams omdøber øen redigér

Efter i mange år at have heddet Fjamsø beslutter Pernille Sams sig til at gå ind og ændre navnet til Samsø[1] mod et vederlag til staten på kr. 200.000. Derefter spærrer hun øen af så kun folk, som bevisligt betaler topskat har adgang til øen. Dette har så stor tiltrækning på den ene procent af befolkningen, som står i kø for at få en bolig i denne nyskabte ghetto for nyrige IT-magnater.

Liebhaverneredigér

"Liebhaverne" starter i 2006 hvor ca. 70% af boligerne på Samsø sælges af Pernille. Man beslutter dog at inddrage kongen af Strandvejen Jan Fåug[2], men det er kun Pernille der får lov at sælge noget i udsendelserne.

Efter en periode med liebhaveri, bliver opturen afløst af en tur i "Luksusfælden", og Samsø bliver pantsat til tyskerne.

Fjamsingernes oprør redigér

Da de oprindelige fjamsinger, som endnu ikke har solgt deres hus til Pernille Sams, opdager at øen skal vedblive med at hedde Samsø, bliver der en revolte sjældent set. Med store bannere med ordene "FJAMS ER BEDRE END SAMS" viser de deres vrede på Christiansborg Slotplads i 2009. Da ingen af demonstranterne stemmer på de Konservative hjælper protesten ikke og betegnelsen Samsø bliver stadfæstet i landsretten.

Samsøs seværdigheder redigér

Samsø er især kendt for at huse de danske musikere, som betaler topskat. Det var blandt andet her at Sebastian skrev oste-sangen og stadig forsøger at få kartoffel-sangen til at rime.

Samsø International Airportredigér

Searchtool. Uddybende artikel: Samsø International Airport.


Pernille fik etableret en flyveplads til sit privatfly. Siden gik det fuldstændig amok, og flyvepladsen voksede til at blive en af de største lufthavne i Danmark. Den er et besøg værd.

Noter redigér

  1. Betydningen fjams = fisse var kommet til senere og var skæmmende for øens image
  2. Som venter på at finanskrisen er overstået så han kan købe Langeland, for at omdøbe den til LangeJan
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.