m
m (Kategorier)
 
(11 mellemliggende versioner af 2 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:Ild_i_s-tog.jpg|left|thumb|199px|Resultatet af at en af disse personer med blodtypen S slipper ind i et S-Tog, De nye S-Toge er [[112%]] sikre mod ulykker som denne.]]
+
[[Billede:Ild_i_s-tog.jpg|thumb|300px|Resultatet af at en af disse personer med blodtypen S slipper ind i et S-Tog, De nye S-Toge er [[112%]] sikre mod ulykker som denne.]]
   
 
'''S-Toget''' er et transportmiddel udviklet af [[DSB]] (Dansk Skjold mod Bombetrusler), konstrueret specielt til [[menneske]]r med [[Blodtype S]] for at undgå en evt. spontan selvantændelse i et af DSB's normale tog.
 
'''S-Toget''' er et transportmiddel udviklet af [[DSB]] (Dansk Skjold mod Bombetrusler), konstrueret specielt til [[menneske]]r med [[Blodtype S]] for at undgå en evt. spontan selvantændelse i et af DSB's normale tog.
   
Måden disse toge fungerer paa er at, ved at altid komme mindst 17,795239781 minutter senere end lovet og derved få disse personer med blodtypen S til at spontant selvantænde på perronen og derved undgår DSB evt. materielskade.
+
Måden disse toge fungerer er at, ved at altid komme mindst 17,795239781 minutter senere end lovet og derved få disse personer med blodtypen S til at spontant selvantænde på perronen og derved undgår DSB evt. materielskade.
   
  +
== Racer ==
  +
Præcis ligesom Falaffel-vitser, findes der mange racer af S-Toge:
   
  +
*Salt-Tog - lever kun i saltvand og er særligt kendetegnet ved, at saltminer er placeret i flere af de bagerste vogne.
   
  +
*Sofus-Tog - disse sjældne toge insisterer på, at alle deres passagerer hedder Sofus, og på et stort måltid Farseret Kalkun efter hver tur.
[[kategori:Offentlig Transport]][[kategori:Bomber]][[kategori:Skjolde]]
 
  +
  +
*SF-Tog - klæder sig altid i bowlerhat og stemmer altid på Solsjal Folkevognsparti.
  +
  +
*Sykopatisme-Tog - denne race S-Tog er blevet ulovlig i Roskilde Domkirke, efter at have været grund til flere såkaldte "selvmord". Kan desuden ikke stave.
  +
  +
*Sokke-Tog - bedre kendt som "Det Usynlige Tog", selv om kun paven ved hvorfor. Har aldrig eksisteret undtagen ved bryllupper.
  +
[[Kategori:Udvalgte danske jernbanestrækninger]]
  +
  +
[[kategori:Bomber]]
  +
[[Kategori:Transportmidler]]
  +
[[Kategori:Ting i København]]

Nuværende version fra 7. mar 2013, 11:51

Resultatet af at en af disse personer med blodtypen S slipper ind i et S-Tog, De nye S-Toge er 112% sikre mod ulykker som denne.

S-Toget er et transportmiddel udviklet af DSB (Dansk Skjold mod Bombetrusler), konstrueret specielt til mennesker med Blodtype S for at undgå en evt. spontan selvantændelse i et af DSB's normale tog.

Måden disse toge fungerer på er at, ved at altid komme mindst 17,795239781 minutter senere end lovet og derved få disse personer med blodtypen S til at spontant selvantænde på perronen og derved undgår DSB evt. materielskade.

Racer[redigér | redigér wikikode]

Præcis ligesom Falaffel-vitser, findes der mange racer af S-Toge:

  • Salt-Tog - lever kun i saltvand og er særligt kendetegnet ved, at saltminer er placeret i flere af de bagerste vogne.
  • Sofus-Tog - disse sjældne toge insisterer på, at alle deres passagerer hedder Sofus, og på et stort måltid Farseret Kalkun efter hver tur.
  • SF-Tog - klæder sig altid i bowlerhat og stemmer altid på Solsjal Folkevognsparti.
  • Sykopatisme-Tog - denne race S-Tog er blevet ulovlig i Roskilde Domkirke, efter at have været grund til flere såkaldte "selvmord". Kan desuden ikke stave.
  • Sokke-Tog - bedre kendt som "Det Usynlige Tog", selv om kun paven ved hvorfor. Har aldrig eksisteret undtagen ved bryllupper.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.