Spademanns…

Redigerer

S-Tog

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:Ild_i_s-tog.jpg|thumb|300px|Resultatet af at en af disse personer med blodtypen S slipper ind i et S-Tog, De nye S-Toge er [[112%]] sikre mod ulykker som denne.]]
+
[[Billede:Ild_i_s-tog.jpg|left|thumb|199px|Resultatet af at en af disse personer med blodtypen S slipper ind i et S-Tog, De nye S-Toge er [[112%]] sikre mod ulykker som denne.]]
   
 
'''S-Toget''' er et transportmiddel udviklet af [[DSB]] (Dansk Skjold mod Bombetrusler), konstrueret specielt til [[menneske]]r med [[Blodtype S]] for at undgå en evt. spontan selvantændelse i et af DSB's normale tog.
 
'''S-Toget''' er et transportmiddel udviklet af [[DSB]] (Dansk Skjold mod Bombetrusler), konstrueret specielt til [[menneske]]r med [[Blodtype S]] for at undgå en evt. spontan selvantændelse i et af DSB's normale tog.
   
Måden disse toge fungerer er at, ved at altid komme mindst 17,795239781 minutter senere end lovet og derved få disse personer med blodtypen S til at spontant selvantænde på perronen og derved undgår DSB evt. materielskade.
+
Måden disse toge fungerer paa er at, ved at altid komme mindst 17,795239781 minutter senere end lovet og derved få disse personer med blodtypen S til at spontant selvantænde på perronen og derved undgår DSB evt. materielskade.
   
== Racer ==
 
Præcis ligesom Falaffel-vitser, findes der mange racer af S-Toge:
 
   
*Salt-Tog - lever kun i saltvand og er særligt kendetegnet ved, at saltminer er placeret i flere af de bagerste vogne.
 
   
*Sofus-Tog - disse sjældne toge insisterer på, at alle deres passagerer hedder Sofus, og på et stort måltid Farseret Kalkun efter hver tur.
+
[[kategori:Offentlig Transport]][[kategori:Bomber]][[kategori:Skjolde]]
 
*SF-Tog - klæder sig altid i bowlerhat og stemmer altid på Solsjal Folkevognsparti.
 
 
*Sykopatisme-Tog - denne race S-Tog er blevet ulovlig i Roskilde Domkirke, efter at have været grund til flere såkaldte "selvmord". Kan desuden ikke stave.
 
 
*Sokke-Tog - bedre kendt som "Det Usynlige Tog", selv om kun paven ved hvorfor. Har aldrig eksisteret undtagen ved bryllupper.
 
[[Kategori:Udvalgte danske jernbanestrækninger]]
 
 
[[kategori:Bomber]]
 
[[Kategori:Transportmidler]]
 
[[Kategori:Ting i København]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop