FANDOM


Sparalyse

Stakkels Anne her, oplever hver nat, at hele kroppen lammes af liderlige dæmoner. Lægerne siger, at det går væk hvis hun holder hænderne over dynen og tænker på Danmark.

Søvnparalyse er en frygtelig tilstand, hvor Fandens mest overgrebs-entusiastiske dæmoner flyver ind fra Helvede, og forgriber sig på offerets krop. Helt konkret efterlades man i en situation, hvor man ikke kan bevæge noget som helst på kroppen, men stadig er ved fuld bevidsthed - men uden at være lagt i koma.

Det der skerredigér

Som sagt er det noget der sker på Djævlens bud, og menes at ramme alle mennesker 1-2 gange i løbet af et liv. Ved et interessant tilfælde, sker det altid når man er ved at sætte personlig rekord i onani, utugtige fantasier om naboens teenager eller pjæk fra skole-, arbejde-, eller familiebesøg. På disse tidspunkter i et menneskes liv, véd Beelzebul og hans kumpaner, at det er meget lettere at besætte kroppe, hvorfor de rykker ind. Da de fleste mennesker bliver skide bange for oplevelsen, ændres fokus fra det syndige til paralysen, hvorefter man genvinder kontrollen over sig selv - umiddelbart inden de pågællende dæmoner får held til at lære offeret at tale hebræisk, flyve rundt under loftet og brække sig i kaskader ud over den lokale præst.

Søvnparalyse-overlevende taler om, at der opleves ondskabsfuld tilstedeværelse udenfor synsfeltet, berøring af kroppen og ud-af-kroppen-oplevelser. De meste ekstreme tilfælde beretter, at en gammel kvinde kommer ind i lokalet, sætter sig på offerets bryst, og søger at kvæle én til døde.

Ateisternes udlægningredigér

Kort fortalt, mener dem der lukker øjnene for tusindvis af enslydende øjenvidneforklaringer, at søvnparalyse skyldes følgende:

Ovenstående liste lyder som en ret normal uge for de fleste mennesker, og forklarer derfor ikke hvorfor Udgårdslokes Mor dukker op og sætter sig på brystkassen af folk der ligger og sover.


Har du nogensinde oplevet søvnparalyse?
 
1
 
3
 
0
 

Denne afstemning blev oprettet 09:32 mar 17. 2016. Indtil videre har kun 4 mistet sin stemme.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.