FANDOM


SøndreBøvlinge

Søndre Bøvlinge og omegn ligger rigtigt langt væk, og er i øvrigt nærmeste by til hvor Dorthe med hesten voksede op. Billedet dokumenterer samtidigt at der er mindst ét hegn og ét hus beliggende i byen.

Søndre Bøvlinge er den by der oftest bliver nævnt, især når der ikke lige er andre relevante steder der melder sig på tungen[1]. Følgende kendte har brugt udtrykket uden sidestykke;

"Så måtte han heeeeele vejen til Søndre Bøvlinge og tilbage igen"

~ Mc Einar om DJ Jan der havde glemt sin pladesamling


"Mine bilag er allesammen offentligt tilgængelige, dog er de pt. opmagasineret i Søndre Bøvlinge"

~ Lars Løkke Rasmussen om regningerne for øl og hornmusik på skatteydernes regning


Udkikspost

Selvom byen ligger langt fra havet, kan man alligevel få lov til at forsøge at kaste kiks i vandet fra et højt tårn, hvilket ikke altid er lige let når man har modvind.

Kylling

Den lokale grillbar fik for et par år siden statsstøtte, for at undgå udvandring blandt byens beboere som følge af mangel på mad.

Bækager

Andre madsteder er det gået knapt så godt, måske mest fordi idéen om at spise lort aldrig rigtigt har slået igennem.

Dorthé bor ikke længere i byen, men de fleste husker hende stadig for manglen på tøj i ny og næ.. og så lige noget med en hest. Ellers sker der ikke så forfærdeligt meget i Søndre Bøvlinge, og de fleste af beboerne holder sig for dem selv. Dermed ligger byen ofte halvdød og øde, hvilket netop har fået Statens øjne op for stedet som "noget bevaringsværdigt". De fleste politikere afstår dog fra at besøge stedet, da seværdighederne ikke er noget fantastisk at byde på. Eftersigende kan ambulancetjenesten sjældent nå frem, da Søndre Bøvlinge simpelthen er for langt væk lige meget hvilket sygehus man kører fra.

Da staten ikke vil hjælpe mht. ambulancetjenesten, er byens indbyggere gået i gang med at spare sammen til deres egen helikopter, så fødsler og andre glædelige øjeblikke (såsom når svigermor stiller træskoene) ikke bliver ødelagt af lange transporttider.


Andre attraktioner i omegnen redigér

Af seværdigheder bør nævnes følgende tre steder..

Kiksekastning redigér

Byens hovedattraktion og sportsgren for såvel unge som gamle er den såkaldte (og selvopfundne) kiksekastning. Dette skal ikke forvekles med kikseopkastning, hvilket er noget helt andet. Faktisk bliver byens beboere sure hvis man brækker sig pga. for højt indtag af kiks, da de fleste hellere vil bruge dem til at øve sig i at kaste med.

Den lokale grillbar redigér

Her serveres én og kun én ting efter devisen.. "if it works, why fix it?". Folk er glade for kylling, og så længe de kan få nogle proteiner indenbords uden at det går udover deres beholdning af kiks i spisekammeret, er alle glade. Der er dog nogle statistiske afvigelser fra tid til anden, hvor nogle af beboerne prøver at tilberede andre spiselige ting, men det er sjældent noget der bærer frugt.

Bækager redigér

Den eneste der har taget fejl af dette eksperiment[2] er Martin Henriksen der antog bækager rent faktisk var lavet af kylling. Dog kunne han ikke smage forskel, da han i det daglige normalt lukker rigtigt meget bæ ud af munden på helt frivillig basis. I en senere fremsendt spørgeskemaundersøgelse fra bækagernes opfinder til hr. Henriksen, svarede han at de;

"Smagte af kylling, ligesom så meget andet.."

~ Martin Henriksen om Bækager


Fodnoter redigér

  1. Som f.eks. Gåserød, Timbuktu og/eller Langbortistan.
  2. Eller ekskrement, afhængigt af hvordan man ser på det.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.