FANDOM


m
Linje 26: Linje 26:
 
* [[Gokkesok]]
 
* [[Gokkesok]]
 
* [[Narrefisse]]
 
* [[Narrefisse]]
  +
  +
[[Kategori:Ting, der er ude af menneskelig kontrol]]

Versionen fra mar 7. 2012, 22:57

Rygekabine
Bohr 02

I gamle dage havde folk der røg altid ret

En rygekabine er et surrogatrum hvor man kan stå og nyde sin forbudte last til skue og skam for alle andre. Rygekabinen blev især kendt da Mette Gjerskov og Lars Løkke Rasmussen mente at det hærte med til standardinventaret i ministerierne på samme måde som ministerbilerne - ,,,det gjorde det så altså ikke

Indretning

Da alle former for passiv rygning længe har været betragtet som lige så dødeligt som aktiv rygning er det i dag rygeren som skal afsondres fra fællesskabet og ikke ikke-rygeren. Der er som bekendt ingen som er døde af passiv rygning og slet ikke af lungekræft...og så snakker vi ikke mere om det.

Derfor står man i en plexiglas-tingest med et askebæger og en emhætte i loftet og ser endnu mere ynkelig ud end tobaksbrugere som står ude i kulden og ryger.
Når man står to og to ved man at det kun er den ene ting man har til fælles så konversationen begrænses til...

30px-Cquote1 svg Nå er du også her... 30px-Cquote2 svg

... og det er man jo så åbenbart.

Grunden til at man ikke blænder glassene helt - som var man på lokum - er jo netop fordi det at slå en pølle eller masturbere er ganske naturligt men at ryge er noget dysfunktionelt.


...men hvordan kunne det gå så galt

DET VED MAN IKKE RIGTIG. Alle var enige om at så længe man havde lagt en uhyrlig skat på rygning så var det direkte samfundsgavnligt og det var kun pga. en folkesundhedsbølge under regeringen Lars Løkke Rasmussen...et neurotisk anfald af politisk korrekthed, som kriminaliserede rygere i det offentlige rum, som var den egentlige årsag.


I gamle dage havde rygere altid ret

Det var jo eliten som røg siden tobakken kom til Europa vha. den berømte trekantshandel . De var eftertænksomme og kloge og høre på. Idag har den såkaldte elite indtaget et par baner kokain og taler som maskingevær når de udtaler sig i Karrierepanelet eller Smagsdommerne...men de må gerne stå ude på lokummet og rulle en pengeseddel og putte lidt grids ud på håndspejlet. De kan jo af gode grunde ikke stå et sted hvor der er en emhætte tændt hele tiden.


Se også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.