FANDOMРоссийская Федерация
Babusjka
Intet
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: en flaske om dagen holder lægen fra døren
Nationalmelodi: Jeg mangler en flaske (vodka)
Pirat
Hovedstad Moskva
 Tidligere hovedstad (valgfrit)
Største by Vodkagrad
Officielle sprog Russisk
Regeringsform
Præsident
Diktatorisk censur-republik
aladin Putin
Fra Sovjetunionen
• Erklæret
• Accepteret
Engang i 1980'erne
12. juni
26. december
Nationalhelt(e) Josef Stalin og Vladimir Lenin
Valuta Vodka
Religion Primitive religioner
 Befolkning  for mange (2007 anslået)
 Areal  17.075.200 km²
 Befolkningstæthed  fuld
 Etniske grupper  90% russere, 7% onde ledere og 3% bortførte turister
 Største Eksportvarer  Prostitueredevodka
 Største Importvarer  Alt hvad de kan få fat i
 Nationaldyr Kænguru
 Nationalsport  bund en helflaske
 Åbningstider  8.00 – 14.00
 Internetadresse  www.kaengu.ru
 Telefonnummer  0098 - vodka - 82834


"Rusland? Bah! Næh, Tyskland, dét ved man hvad er!"

~ Anton Wittorff om noget som han sædvanligvis ikke har en skid at gøre med


"Her vil jeg gerne have en suvenir med hjem fra! "

~ Dennis på ferie


Rusland er et af verdens største kleptokratier, snedigt forklædt som demokrati. Vladimir Putin og hans kammersjukker, også kendt som "Oligarkerne" sidder seriøst på flæsket, og bestemmer over alle. Hver oligark er blevet tildelt en rolle, lidt ligesom kommisærerne i EU. arbejdsområderne spænder sig fra "Vodka-distributions-major" til "Prostitutionsformidlingsformand". Ruslands mest populære børneprogram hedder "Zaba Zpatký", og går i bund og grund ud på at en blå bjørn med hat på hopper rundt og råber citater fra Putins taler op til bragende høj techno.


Ruslands historie

I 700-tallet hærgede en flok svenske tømrere ned ad de vestbaltiske floder, indtil de nåede Ilmensøen i det østlige rusland. der overtog de magten i et fiskerleje, og begyndte at opføre byen Novgorod. Svenskerne hyppede med de indfødte som gale, og lagde dermed kimen til hvad der senere skulle blive en stormagt i vesten. Men de første mange år brugte russerne på at undgå at få stryg af tatarer, mongoler, uighurer og hunner.

I mange år gik det fint med russerne. Men så i slutningen af 1400-tallet kom en fyr ved navn Ivan 4. på tronen. Og han havde seriøst tabt småkagerne. Han slog sin søn ihjel fordi han mistænkte ham for statsfjendtlig virksomhed. Han brugte hemmeligt politi til at terrorisere befolkningen. Altså, han inspirerede de amerikanske præsidenter.

i 1700-tallet kom Zar Peter på tronen. Han var lidt af en tosse med tendens til cross-dressing, som ville have at Rusland skulle være lige så teknologiskt og kulturelt udviklede som England. så derfor misbrugte han bønderne på det grummeste til at bygge slotte og parker alle mulige steder, for bagefter at brokke sig over at han ikke havde nogen penge. Men alligevel var russerne så glade for ham at han idag er kendt som Peter den Store. Ærgeligt han ikke nåede til den Rittig Sture.

I 1800-tallet kom der dansk blod ind i den russiske zarfamilie med Chr. IX' datter Dagmar. Hendes søn Nicolai II var en forstokket, magtglad konservativ der ignorerede sine undersåtter, og blev røvrendt af en munk ved navn Rasputin der seriehyppede hans kone. Han var den sidste zar af Romanov-slægten I 1917 blev han smoked af de bolchevikkiske oprørere, som overtog magten og lavede Rusland om til Sovjetunionen.

i 1930'erne kom en georgisk sociopat ved navn Josef Stalin til magten, og han holdt russerne i et jerngreb op gennem 40'erne og 50'erne, indtil han kreperede.

Vodkapresidents

Den amerikanske præsident George W. Bush på diplomatisk visit hos Vladimir Putin

I 1989 faldt muren, og med den Sovjetunionen. Magten blev overtaget af en levende vodkafustage ved navn Boris Jeltsin. han blev efterfulgt af Vladimir Putin.

Ruslands Kultur

Hvorvidt Rusland har en kultur i vestlig forstand er en af de største "Urban myths" i verdenshistorien. For der er ikke tale om en komplet kultur. Russerne har raget til sig med arme og ben fra så vidt forskellige steder som Byzans, Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Kina & Mongoliet.

Russerne har en forkærlighed for at fremstille deres døtre som smækre, rød-eller sorthårede flodgudinder med biseksuelle tendenser, når en stor del af den russiske kvindebestand ligner noget fra en dårlig skrækfilm. Et eksempel på denne ønsketænkning er popgruppen T.A.T.U. der fik en overvældende popularitet på at synge skævt og snave løs på scenen.

Bear

Hovedstenen i russisk kultur udgøres dog af to ting. Kaviar og Vodka, en slags russisk udgave af sushi. Denne tradition er så sejlivet at den endda har kunnet sprede sig udover østblokken(Hviderussere der boede nærved Tjernobyl tror på at vodka beskytter mod strålingen). Hvor andre kulturer har mindre agressive overgangsceremonier, er den traditionelle voksenceremoni hos østrusserne meget barsk. Faderen og farbroderen til barnet indfanger en ung bjørn, som drengen så skal drikke under bordet med ren vodka, uden selv at besvime. Hvis han besvimer eller brækker sig får han en skefuld rå kaviar hældt ned i halsen. Human Rights Watch har klaget over denne tradition, men den russiske regering nægter at ulovliggøre den, officielt fordi de ser den som en del af den nationale kulturarv, men uofficielt fordi de får vemodige flashbacks til dengang de selv drak deres første bjørn under bordet.

nn:Russland
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.