FANDOM


RuneKlanSomSpastiskKlovn

Her ses Rune Klan optræde som spastisk klovn i Tivoli foran store scene, hvor han forsøger at tilbede en kasse Tuborg der er kastet ud fra 400 meters højde. Hans glæde for øl kan dels ses ud fra hans personlige profil (altså, set fra siden), og dels fra glæden i hans ansigtsudtryk.

Rune Klan er en hemmelig okkult sekt fra vikingetiden, der har stået bag mangt et komplot og uforklarte fænomen op gennem verdenshistorien.

Klanens historieredigér

Rune Klan startede, da Harald Blåtand i år 976 opfandt et kortrækkende trådløst datanet, der kunne forbinde de ældre og mere stationære runestene med de mere transportable pergamentruller, og senere endvidere med bøger og mobiltelefoner.

Skjult i Jellingredigér

For at denne teknologiske landevinding ikke skulle falde i de forkerte hænder, valgte klanen i 986 at gå under jorden, og for eftertiden virke til menneskehendens bedste fra en skjult underjordisk bunker. Det første hemmelige bunkeranlæg blev anlagt i Jelling, hvor de to Jellingehøje og Jellingestenene endnu vidner om det storslåede netværks første spæde tid.

Kommandobunkeren blev rent faktisk benyttet af klanen endnu frem til 1861, hvor kong Frederik VII havde fået nys om klanen, og forsøgte at få den afdækket, under dække af at man foretog en arkæologisk udgravning af højen. Fra Rune Klans side var man dog mange skridt foran (det ved man, da man brugte en skridttæller), og havde forlængst flyttet kommandobunkeren til et andet og betydeligt mere hemmeligt sted.

Robottenredigér

Da Klanens teknologiske landvindinger med tiden blot var blevet stadigt mere omfangsrige, valgte man således at bygge en fuldautomatisk robot i menneskestørrelse, og skalere alle klanmedlemmerne ned, så de uden problemer kunne bo i hjernen. Robotten fik det borgerlige navn "Rune Klan", da ingen ville fatte mistanke til den, hvis den hed det den rent faktisk var. Lidt ligesom Abu Laban og Slobodan (Slubbert-Dan) Milosevic.

Robotten fungerede fint de første 140 år, men har i den seneste tid haft visse softwareproblemer, hvilket blandt andet har medført at man har kunnet se den optræde som stand-up komiker. Rune Klans ledelse og teknikere arbejder på højtryk med at få løst problemerne, så de kan komme tilbage til deres egentlige job, nemlig at frelse verden.

Rune Klans gerningerredigér

Klanen har stået bag en lang række uopklarede sager i verden, men vi har her på Spademanns redaktion fået lov at kigge lidt i foreningens arkiver, og nævne nogle enkelte.

  • Guldhornenes tyveri og omsmeltning i 1802 - var i virkeligheden en skjult donation af nye højtalerrør til sektens radaranlæg.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.