FANDOM


Roulade

Tiger-roulade er delvist lavet af tigerkød, men kan som regel kun fås når de danske zoo'er har haft tigerbortgang.

"Ka' den paneres?!?"

~ Chapper om Aldi's roulade

"Min pik er HOAR!! som en roulade fra aldi!"

~ Knaldperlen om Alting


Roulade er en bred term som er vidtrækkende i kvalitet. Rouladen er en tysk opfindelse af den grund indeholder den en stor mængde bajersk øl. Under oktoberfesten er denne type "kage" oftest brugt, til at spise folk "under bordet". Den årlige roulade dyst indgår også i oktoberfesten, hvor Amin Jensen er hidtil ubesejret mester siden dystens begyndelse tilbage i 1956.


"den smager af savsmuld"

~ Amin Jensen om Aldi's roulade

"Man kan godt smage det nu"

~ Bubber om Aldi's brunkageroulade

"Mit mesterværk!"

~ Djævlen om Aldi's roulade


Historien om Aldi's roulade redigér

Aldi's Roulade var typisk brugt under 2, verdenskrig af tyskerne, til at bygge bunkere. Dette robuste men dog billige materiale har altid været var fantastisk solidt, da 90% af alle Aldi roulader har overskredet udløbsdatoen, og derved skaber en fedtet men samtidig utrolig hårdfør masse.

Mange amerikanske soldater led af diabetes 2 efter anden verdenskrig, da det forekom hyppigt at man "fjernede" bunkers efter et område var beslaglagt.

Denne form for "kage" bliver oftest brugt til at klirre panseret glas med. Den er hyppigst brugt under optøjer mod politiet, til at balre deres skjolde, og kranier med.

Der blev også fundet en roulade fra Aldi på gerningsstedet for John F. Kennedy's mord, som formodes at have haft til formål at dæmpe skuddet, og derved gøre det sværere for eventuel forfølgelse af gerningsmanden. Rouladen fra Rema 1000 er der imod det bedste stykke bagværk siden romkugler samt mellem tunge Shermann kampvogne. det er som at tage en bid fra himlen/skyde mod himlen.

Daglig brug idag redigér

i dag er denne metode til bunkerbyggelse stadig hyppigt brugt, Fortrolige kilder fortæller, at præsidenten af De forenede stater har en bunker af netop denne type til rådighed under Det hvide hus.

Aldi's Chefkonsulent for salg af Roulader nægter at give til kende, at der er radioaktivt stof i kagen, men flere videnskabsmænd finder former for plutonium i kagen, som er yderst befordrende for anfald af skrumpepik, hvilket også forklarer Aldi's spredning i de asiatiske lande.

For kvinders vedkommende kan det fremkalde udvidede perioder i vinterhalvåret hvilket nedsætter produktiviteten af afkom i denne periode og er derfor samtidig en trussel mod menneskehedens overlevelse.


Opskrifter redigér

Royal's klassiske øl indeholder størstedele af de essentielle ingredienser til fremstille en fornuftig roulade, af denne grund består en standart roulade af næsten 90% øl.

de sidste 10% her helt op til individets præferencer, tigerkød er en meget udbredt spise indenfor rouladefremstilling, men er samtidig en ingrediense som er meget kostbar da det desværre er ulovligt at avle eksotiske dyr til slagtning.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.