FANDOM


Rockefeller-familien er en syg, kapitalistisk og sadistisk familie, som styrer hele verden, uden at nogen ved det. Men nu ved du det jo, så lige om et øjeblik får du en kugle for panden, når CIA snigmyrder dig.

Imens du venter på at blive assassineret, kan du da læse lidt videre.

Rockefeller-familien ejer alle penge i verden og tjener endnu flere på at låne dem ud til folk. Så de penge, du har i din pung lige nu (hvis du har nogen, din fattigrøv!), er ikke dine egne, men deres. Alle mennesker og dyr er Rockefellers slaver. Hele verden er deres legeplads.

Har CIA assassineret dig nu? Nå ikke? Jamen, så læs da videre.

Rockefeller-familien står bag alle krige og alle terrorangreb i nyere tid. Terrorangrebet mod New York d. 11. september var bare Rockefeller-familiens måde at fejre nytår lidt tidligere på. Al-Quaedadeaiaedeaie-whatever findes i virkligheden ikke. Rockefeller-familien tager bare pis på hele verdens befolkning.

Er du stadig ikke død? For helvede da.

Rockefeller-familien er jødisk. For ellers ville de ikke være så glade for penge. Faktisk var det Rockefeller, der gav Hitler ordre til at udrydde jøderne, så de selv kunne være de sidste pengegriske smovser.

Nu må de da have skudt dig! IKKE?! Nu gider jeg sgu ikke mere, jeg skrider.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.