FANDOMRoboFox1

Tidligere model af en "RÆV"

RoboFoX (Ræven, som vi kalder det), er et BioMekanisk stykke udstyr produceret tidligere i USA af Walt Disney.
Produktionen af RÆVen startede tilbage i 1967 da bogen "The Fox and the Hound" udkom i USA, skrevet af den amerikanske forfatter Daniel P. Mannix.
RÆVen var oprindeligt et dyr som levede i den vilde amerikanske natur, men dyret har aldrig været rødt eller lignende. Desværre, på baggrund af en produktionsfejl ved bogens udgivelse, så blev det dyr, som skulle havde været RÆVen i historien, desværre malet rød. Dette gjorde at det Amerikanske folk ret fortvivlet, "Et rødt dyr?"... Desværre fik bogen og dens fortolkninger "virkelige skabninger" så dårlig omtale, at Walt Disney gik sammen med Daniel. P. Mannix om at skabe et rødt dyr, så historien igen kunne være baseret på virkelige skabninger.
Derfor begyndte Walt Disney på projekt RoboFox.


projekt robofox under anden verdens krig redigér

Selvom de første kendte robo foxes først blev lavet i 1970'erne, peger alting på at russerne var de første til at skabe robo ræven også kend som "Проект робота лисы" på russisk. Den blev udstyret med forskelligt udstyr som fx "robo poten" til at grave ting op og ned med, "robo snuden" til selv at kunde finde føde(robo rævens primære energi kilde) Og kameraer til at spionere på fjenden med. Den blev sendt ud til russernes fjender for at spionere. Derfor ses den bla i Tyskland, Danmark, england og USA.

Projekt RoboFox i 1970'erne redigér

RoboFox2

En kendt fejl ved ræven, den ved ikke at den ikke kan tåle vand

De første officielle modeller blev produceret i 1970'erne, og en af modellerne fra de tidligere produktioner kan ses til højre.
Modellen blev lavet for at illustrere et dyr, lignende en hund som senere kunne videreudvikles til et lignende dyr i samme stil med historien. I slutningen af 1970'erne blev Walt Disney så optaget af denne ide med en rød skabning, så de fandt på nye og bedre dyr, som skulle spredes andre steder end America.


Projekt RoboFox i 1980'erne redigér

Projektet tog så meget til sig at Walt Disney også begyndte at producere filmen "Mads og Mikkel" i starten af 1980, hvilket endte ud i en film i 1981.
Udover at filmen blev spredt verden over, som Walt Disneys 24'ende film "Mads og mikkel" så skulle RÆVen, eller RoboFoxen, som Amerikanerne havde lavet tilbage i tiden.
Projekt RoboFox blev så god udført at lande, verdenen over, troede at RÆVen havde været en del af adskillige naturer, verdenen over. I 1995 kom filmen så til Danmark, og filmen var en succes. Udover at filmen kom til Danmark, så var RÆVen blevet så stor del af naturen siden RoboFoxens udbredelse fra 1980'erne af, at danskerne troede på at dyret eksisterede virkeligt i den danske natur.

RoboFox3

Nogle modeller er ikke helt så pæne som andre


Projekt RoboFox i nyere tid redigér

RÆVen er blevet så moderne og så udviklet at den er bygget på Biomekanisk- og Nanoteknologi, hvilket gør at ræven er så ægte og så virkelig.
Selv dens specielle udstyr inde under RÆVens falske pels, men skabningen er blevet så populær og så virkelig, at mennesker tror på den, giver den racenavne og andet, alt efter hvad de tror.
Normalt set, så er rævens "racer" bare de forskellige modeller af RoboFoxen.


FEJL i Projekt RoboFox [1] redigér

Desværre skete det mange ting, og fejl sker også, så programmeringen i RÆVen er ikke helt på plads.
Dette ses specielt i de nordiske lande, hvor at RoboFoxes har prøvet sig ud i vand, hvilket aldrig er gået godt. Dette ses blandt andet på billedet til højre.


Noter redigér

  1. http://imgur.com/a/8y5dx
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.