FANDOM


Boxerrobert

Her ses Robert med sin bokselicens

thumb|300px|Den blå-gule fare på vej over sundet.
Boxerrobert2

Robert med det først billede der blev taget af ham som barn.

Robert er svensk og ham som skal "hjælpe" os når vores gamle B&O lige pludselig ikke kan vise noget som helst fordi man har glemt at investere i en digital dekoder, så kommer Robert (og han går igen før skidtet fungerer)

Roberts barndomredigér

Fødselredigér

Robert boede det meste af sin bardom i det internationale børnehjem 3DStudioMax i Uddevalla og det var meget svært at få ham til at opføre sig som en gennemsnitssvensker. Først da man fandt på det bøvede hår begyndte det at lysne.

Boksekarrierenredigér

Efter børnehjemmet blev han opdraget af en lettere psykopatisk boksetræner, som kun var ude på at Robert skulle score kassen. Men det ville Robert ikke - han ville kun være hjælpsom og derfor måtte han hurtigt opgive boksningen da han prøvede på at hjælpe modstanderne op fra gulvet før han havde knock-outet dem.

Into businessredigér

Den nye karriereredigér

Boksetræneren talte med sin promotor om han ikke kunne bruges til noget andet. Promotoren havde lige lavet et TV-selskab og eftersom alle svenske husstande var ved at blive omprogrammerede - noget som Robert havde mærket på sit bare wireframe på børnehjemmet, så var det nu hans opgave at tage rundt i samtlige svenske hjem med en lille sort box som kun han kunne finde ud af at forbinde.

Tilfredse svenskereredigér

Men igen samtlige svenskere følte gennem tilfredhedsundersøgelserne at de var blevet enten "godt behandlet" eller "overordentligt godt behandlet" af Robert selvom de var nødt til at betale kassen for et ekstra abonnement med nogle TV-kanaler de ikke havde brug for.

Robert lærer at tale dansk redigér

Da Robert blev så populær at svenskerne til sidst ikke kunne holde ham ud længere fik man den strålende ide at omprogrammere ham til at være gennemsnitsdansker - det tog ikke så lang tid!!

Så blev han sendt til Helsingør med båden hvor meningen var at han skulle få danskerne til at tro at Boxer TV var det eneste selskab man kunne se TV hos i fremtiden. Det blev Viasat, YouSee, Stofa, Telia, CanalDigital selvfølgelig lidt mopsede over, men Robert sagde bare at man med ham var sikker på at kunne komme til at se svenskelandskampe og så var Danmark solgt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.