"SSSSCCCCCRRRREEEEEEEEAAAAAAAAAAAAMMMMIIIIIIIIIIIIIIINNNNGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

~ Rob Halford om Vengeance

"I never went out with a blond on my arm" ...

Robin Halfuck er en sanger, som på beklagelig vis tit bliver betegnet som forsangeren i heavy metal bandet Judas Priest, men faktisk er han operasanger.

Halfuck blev født som en rigtig lille hippie iført en spraglet, lyserød fløjlskimono og med noget alt, alt for langt og mærkeligt krøllet hår på hovedet. Dette er ret mærkeligt, da hippiekulturen ikke var opstået endnu, da han blev født. Han forlod skolen som 16-årig (det var sgu da også på tide) og begyndte at synge opera i operetten "The Pastor who Betrayed Jesus."

Årene som præst[redigér | redigér wikikode]

Halfuck kom i lære som præst som 23-årig, og det var han også rigtig god til. Faktisk er det hans præsteembede vi kender ham bedst for. Selv når han stod på scenen og sang elegier, kunne man høre audiencen råbe "Priest! Priest! Priest!"
Hvad disse uskyldige, naive skabninger ikke vidste var dog, at præsten i virkeligheden konspirerede med satan om at udbrede syn.

Halfuck lagde sine skumle planer dybt i heavy metallens mørke iført djævelsk stramt sort læder, planer, der alle handlede om, at få menneskehanner til at tro, at det er bedre at parre sig med andre menneskehanner.
På denne måde ville de uvidende mennesker aldrig få flere børn, deres hunner ville gå i døden i fortvivlelse, og hannerene ville synne sig ind i helvede.

Det er dog svært at finde nogle Metalheads, der tror denne teori. De fleste foragter den og ville smadre hjerneskalden på enhver, der var tilhænger af den. Undtagen Rob, selvfølgelig. For han er sej!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.