FANDOM


Ringoskydersigselv

Her er et af de mere populære billeder af Ringo. Billedet blev taget kort efter at Foo Fighters stoppede. Billedet kan blandt andet blive set på mange af de farvede skærme på Times Square i farver.

30px-Cquote1 svg Han kan sgu da umuligt lave sin egen musik. Prøv engang og hør Yesterday.". 30px-Cquote2 svg
John Lennon om Ringo's elendige sange.
30px-Cquote1 svg Revolution 9 var da et meget godt hit". 30px-Cquote2 svg
Paul McCartney om Ringo's eneste selvskrevet sang.
30px-Cquote1 svg Peace and love". 30px-Cquote2 svg
Ringo Starr om Alt.


Ringo Starr er måske også bedre kendt som Richard Starkey, Ringorm, Richard, Rich, Ringo med fødderne eller Stark.

Ringo er mest af alt kendt for at have været en del af Hansi Hÿnderseers turnerende band, og hyldes også som bagmanden bag alt. Ringo har bland andet også siddet bag trommerne i Foo Fighters, bag trommerne i Metallica, bag trommerne i Nickelback, Bagpå Michael Jackson og bag skrivebordet på Svebølle togstation.

Ingen ved helt hvor Ringo er idag, men ifølge en meningsmåling der blev taget på Gedser/Rostock færgen tror 76% at han gemmer sig inde i Steven Tyler's mund, 20% tror han er igang med at lægge en jernbane fra Krakow til Minsk, 56% mener at han er igang med at udrydde Strålingen fra Chernobyl med hans egen lille opfindelse kaldet "The smaller hadron collider" som faktisk kan fås i pocketstørrelse inde på DR Ramasjangs hjemmeside. Yderligere 70% mener at han er igang med at Løbe island rundt, mens at de resterende 2% mener at han prøver noget nyt og laver sin egen musik.


Såeee..Hvad laver han så? redigér

Trods de mange forhåbninger er Ringo Starr ikke død. I stedet er han blevet rekord holder af hele 68 forskellige rekorder. Ringo har blandt andet løbet op og ned af USA hele 7 gange nu på kun 2 år. Det er 2 år langtsommere en Forrest Gump.

Ringo har blandt andet også vævet et fuldstændigt komplet kort af Philadelphia. Kortet blev færdigjordt den 33 september, præcis samme dag som uafhængihedserklæringen blev tegnet på, og selvfølgelig også samme dag hvor at den himmelske ost med selvsamme navn lancerede en ny type ost.

Ringo er også kendt for at have en kæmpe fanskare inde på den knap så populære hjemmeside ditrør.dk (siden kan blandt andet også findes på Amerikansk under navnet Youtube.com) Der har Ringo lavet sit helt eget show som hedder 8---->. showet er yderst kendt for at finde sjove videoer inde på nettet hvorefter ringo gør det komplet kedeligt.

Til sidst har Ringo også opfundet byggekompagniet Stark, dog blev kompagniet spist af industriens større giganter som XL-byg, El,giganten og Starbucks.


Det vidste du ikke redigér

 • Mange mennesker tror bare at ringo er en ganske almindelig mand med 68 rekorder, men vidste du sådan noget som.
  • Ringo har været med til at skrive manuskripted til Adams Æbler. Da han i en brandert kom til at grine under optagelsen af Mads Mikkelsen der blev skudt i hovedet blev han fyret og hele filmen blev skrevet om (Bortset fra scenen hvor Mads bliver skudt.
  • Ringo har skrevet halvdelen af sangene til Lou Reed og Metallica's album Lulu. Da albummet blev betegnet som en fiasko fralagde Ringo dog alt ansvaret.
  • Ringo kan ses i baggrunden af episode 5 af BS og basserne 28 minuter inde i stykket.
  • Ringo introducerede John lennon for Yoko Ono. Ergo, Ringo ødelagde the Beatles.
  • Et billede af Ringo er hængt op ude i kumme 3 øst for indgangen ude på herretoiletet på Hard Rock Café Budapest. Billede menes at have en afførende effekt.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.