FANDOM


Ridderkors

Dette lille kors kan skaffe dig ind på NASA. Du behøver ikke og have det med for dørfolkene ved godt at du har det derhjemme.

Rideranke

Baronesse Traversen er ude for at se om ridderkorset er kommet med posten.

Ridderkorset blev i sin tid opfundet af Chuck Norris, som sagde, at han manglede en medalje på sin blå cowboyjakke. og da alle selvfølgelig ved, blev hans kors støbt af det hårdeste materiale her på jorden nemlig af hans egen forhud. Det skal dog hurtigt siges at hans forhud vokser med lysets hastighed, men hvordan kunne man så skære den af? jo han fik 80,000 mand til at hive i den hvorefter han med et dynamic chop huggede forhuden af.

Først 1/2 år efter da hans ene "men meget maskuline og hårde" bryst begyndte at lugte kastede han korset igennem jorden midt ude i Texas, hvor han spiste sin nabos køer råt med noget saltsyre. Korset med det dannebrogsfarvede segl sprang lige op i Dronning Margrethes ansigt: Hun tænkte at den kunne bruges til at give væk til alle de statslige borgere, som konstant render efter hende for at vinke til hende, og da de folk skulle føle sig meget beæret over at få det lille kors, gav hun det tilnavnet ridder.


Alternativ teori redigér

En del historiske undersøgelser foretaget af eksperter, mener dog at ridderkorset oprindelig var et korsét beregnet på at afstive ryggen på de unge franske adelmænd (med rygrad som en regnorm) i forbindelse med diverse ridderturneringer[1].

I Danmark opfattede man dog dette, på grund af en lidt dårlig oversættelse, som at de franske adelsmænd fik dette på brystet, som en anerkendelse for deres dygtighed og det danske kongehus tog straks dette til sig. Prins Henrik har senere gjort Dronning Margrethe opmærksom på denne misforståelse, men kongehuset har valg at ignorere dette og i stedet holde sig den førstnævnte forklaring.

Personer som har fået ridderkorset redigér

Noter redigér

  1. Sangen "Ride, ride ranke" understøtter denne teori
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.