Spademanns Leksikon

Cliff Richard Ragnvald

Richard Ragnvald er en kendt og elsket dansk sanger, musiker og entertainer... Ja, i hvert fald sanger og må vel også betegnes som et ægte bud på et "one-hit-wonder. Øh, han har vist også udgivet masser af plader i både Danmark, Letland og Indokina.

Både mormor,farfar og TV-Glads medarbejdere elsker ham og han har både optrådt til diverse bankospilsrelaterede arrangementer og til Ho Fåremarked i 95.


Hittet[]

  • ......Øøøh.....(Det var vist noget med et ældre kvindeligt familiemedlem som han ønskede tillykke på fødselsdagen)


Grundlæggende viden om Ragnvald[]

Det er ukendt hvornår Richard Ranvald blev født (hvis han i det hele taget er blevet født), han har altid været her. Det er et fakta, at Ragnvald har forbindelse til det onde selv, og det understøttes af en præcis beskrivende udtalelse af kendisen Adolf Hitler (citat): "Richard Ragnvald er et beskidt sadistisk afkom af Satan selv og burde ikke befinde sig på denne jord!"

Bag Ragnvalds kæmpe hinkesten af nogle briller gemmer hans øjne sig som i virkeligheden er små nissenumser. Hans briller, hvis glas er lavet af kryptonit, er til for at forvrænge virkeligheden. Dette er et tydeligt bevis på hans tilknytning til Djævlen selv. Denne påstand kan bekræftes af en person som har været helt tæt på Ragnvald selv. Navnet på personen holdes anonymt, da han/hun frygter for sit liv. Derfor kaldes denne person for "Gunhilda"

"Da jeg så numserne, så begyndte den værste dag i mit liv. Jeg var nær blevet ædt af Nazi-zombier fra den norske sne"

~ Gunhilda om Richard Ragnvald


En uhyggelig sandhed om mormor[]

Det store mega-hit "Kære lille mormor", som Ragnvald fik sit store internationale gennembrud med, udgiver sig ikke for den man tror den er. Hvis man afspiller hittet baglæns, kan man høre et budskab fra helvede, som opfordre menneskerne til at udføre en blodig (skum) jagt på flødeboller, for at udryde dem helt.