Spademanns Leksikon
 
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
  +
{{Kontrafaktuel}}
'''Respekt''' er en [[russisk]] gangart, som russerne bruger når de har drukket vodka. Til fester viser de med deres russerhuer på, hinanden hvordan man går respekt. [[Michael Jackson]]s "moonwalk" er meget inspireret af respekt. [[Vickie Jo Ringgaard|Vikcie Jo]] prøvede i [[2007]], at stjæle dette move fra russerne, men det mislykkedes fordi russerne ville have en [[lapdans]] tilgengæld. Det ville hun ikke for så ville hun afsløre sin største hemmelighed, nemlig at hun har 7 brystvorter.
+
'''Respekt''' er en [[russisk]] gangart, som russerne bruger når de har drukket vodka. Til fester viser de med deres russerhuer på, hinanden hvordan man går respekt. [[Michael Jackson]]s "moonwalk" er meget inspireret af respekt. [[Vickie Jo Ringgaard|Vickie Jo]] prøvede i [[2007]], at stjæle dette [[move]] fra russerne, men det mislykkedes fordi russerne ville have en [[lapdans]] til gengæld. Det ville hun ikke for så ville hun afsløre sin største hemmelighed, nemlig at hun har 7 brystvorter.
   
 
== Regler til respekt ==
 
== Regler til respekt ==
Linje 5: Linje 6:
 
'''Her er de 5 gyldne regler'''
 
'''Her er de 5 gyldne regler'''
   
*Paragraf 1: Man skal minst have drukket 7 liter vodka.
+
*Paragraf 1: Man skal mindst have drukket 7 liter vodka.
*Paragraf 2: Man skal have en russer hue på.
+
*Paragraf 2: Man skal have en russerhue på.
 
*Paragraf 3: Skal foregå på et russisk fortov.
 
*Paragraf 3: Skal foregå på et russisk fortov.
 
*Paragraf 4: Man skal være iført latex-bukser.
 
*Paragraf 4: Man skal være iført latex-bukser.
*Paragraf 5: Hvis man arbejder i l'Easy, eller har arbejdet der, må man under ingen omstændigheder være med! Da de altid laver dårlige jokes om en der hedder Peter!?
+
*Paragraf 5: Hvis man arbejder i L'EASY, eller har arbejdet der, må man under ingen omstændigheder være med! Da de altid laver dårlige jokes om en der hedder Peter!?
 
 
[[Kategori:Fænomener]]
 
[[Kategori:Fænomener]]

Nuværende version fra 21. dec 2009, 21:01

Respekt er en russisk gangart, som russerne bruger når de har drukket vodka. Til fester viser de med deres russerhuer på, hinanden hvordan man går respekt. Michael Jacksons "moonwalk" er meget inspireret af respekt. Vickie Jo prøvede i 2007, at stjæle dette move fra russerne, men det mislykkedes fordi russerne ville have en lapdans til gengæld. Det ville hun ikke for så ville hun afsløre sin største hemmelighed, nemlig at hun har 7 brystvorter.

Regler til respekt[]

Her er de 5 gyldne regler

  • Paragraf 1: Man skal mindst have drukket 7 liter vodka.
  • Paragraf 2: Man skal have en russerhue på.
  • Paragraf 3: Skal foregå på et russisk fortov.
  • Paragraf 4: Man skal være iført latex-bukser.
  • Paragraf 5: Hvis man arbejder i L'EASY, eller har arbejdet der, må man under ingen omstændigheder være med! Da de altid laver dårlige jokes om en der hedder Peter!?