FANDOM


Rene Toft Hansen (Fødselsdato ukendt) er en dansk håndboldspiller og reagensglasbarn. Han er primært kendt som "Ham den ene af de to der", da han er biologisk bror til "Ham den anden af de to der" aka. Henrik Toft Hansen og er dermed en del af den verdenskendte håndboldduo "De middelmådige brødre".


Opvækst redigér

Henrik og Rene (Ikke at forveksle med Jimi og Rene) blev bragt til verden i et videnskabeligt forsøg som blev udført af Esbjerg Kommune i et hemmeligt laboratorium på Esbjerg havn. Esbjerg Kommunes mål var at skabe et overmenneskeligt brødrepar, der i form af en urealistisk høj intelligens (Højere end Albert Einsteins!!!!) og en uovervindelig fysik (Selv Joachim B. Olsen ville ryste i bukserne) som skulle give de to brødre nærmest superheltelignende kræfter. Forsøget var et led af en kommunal omlægning og brødrenes rolle var erobre de omkringliggende kommuner og derved udvide Esbjerg Kommunes areal. Planen var at de skulle ende ud i en verdenserobring således at Esbjerg Kommune varetog de kommunale anliggender i hele verden. Derudover skulle de to brødre ved siden af deres erobringer og nævekampe give en hånd med i en skrantende ældrepleje.

Brødrene tilbragte deres første tid på Jorden som en klæbrig og boblende sort væske i et reagensglas. Desværre for Esbjergs Kommune gik forsøget ikke efter planen og det blev hurtigt klart at de to brødre ikke ville udvikle sig som forventet. Således gik alt galt og de to brødre endte uden en hjerne og med den eneste evne at de kunne tyre en bold rigtigt hårdt! Denne evne gav dem succes indenfor håndbolden, hvorfor Esbjerg så deres forsøg som en relativt bragende succes.

Håndboldkarriere redigér

Grundet Rene og Henriks unikke fremkomst, opvækst og forældreforhold er de modsat alle andre håndboldspillere ikke på kontrakt, men bliver tilknyttet klubben via adoption. Dette betyder i praksis at de binder sig til den pågældende klubs cheftræner ved at blive adopteret af ham. Ellers går det OK med håndbolden.Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.