FANDOM


30px-Cquote1 svg Man kan rejse fra Rejsby til Låsby, men man kan ikke låse sig fra Låsby til Rejsby 30px-Cquote2 svg
Svendsen


Rejsby er, som navnet retteligt indikere, byen man rejser til, hvorfor det derfor også er gjort billigere at købe en billet til Rejsby end til eksempelvist Ribe, der ligger flere stop før[1]. Rejsby er kendt for at være et sted, der er svært at flytte fra. Man skal nemlig være utrolig heldig, hvis man skal have sit hus solgt. Dette held er dog ikke noget man har set til.

Livet i Rejsbyredigér

Modsat mange andre byer, er man i Rejsby fælles om det meste. Således begynder dagen med fællesrejsning, der bliver ledet af byens æresborger Erik Schon. Efter rejsningen må Erik som regel ned og lægge sig, og medens han samler kræfter benytter indbyggerne lejligheden til at smutte på arbejde.

Arbejdsdagenredigér

Langt de fleste af byens mandlige borgere er ansat i rørlægger og/eller slamsugerbranchen, hvilket byens kvinder nyder rigtigt godt af, og langt de fleste af byens revner og sprækker er da også i den nydeligste stand og stråler om kap med de bonede gulve på Amalienborg. Der er også en del af indbyggerne ansat ved grænseovergangen i Sæd, medens enkelte mindre heldige borgere tilbringer hverdagen i en gummicelle.

Weekenden redigér

Hver lørdag holdes der rejsegilde, hvor taberen i sidste uges rejseholds-quiz får chance for oprejsning.

Ungdommenredigér

Takket være en Erik Schon's forkyndelse om hele tiden at skabe nyt liv, er der en yderst talrig børneskare i Rejsby, og de unge drenge er ofte ude ved havet og boltre sig i klitterne og øver sig der i at blive gode rørlæggere som voksne.


Ved aftenstide drager indbyggerne igen hver til sit - enkelte dog muligvis på visit hos naboen - og efter aftensmaden er der atter fællesrejsning for alle voksne inden folk går til ro.

Noterredigér

  1. Med mindre man naturligvis kommer fra Tøndersiden, men hvem gør også det i disse tider? -Ingen vi kender i hvert fald!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.